Και επίσημα στον ΣΚΑΪ ο Αντώνης Κανάκης: Η ανακοίνωση του σταθμού

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 12:32 Και επίσημα στον ΣΚΑΪ ο Αντώνης Κανάκης: Η ανακοίνωση του σταθμού

Η τηλεοπτική μεταγραφή της χρονιάς είναι γεγονός καθώς ο Αντώνης Κανάκης «έκλεισε» τον ΣΚΑΪ.

Ο Αντώνης Κανάκης υπέγραψε με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και ήδη προβάλλεται ένα teaser.

Ο ΣΚΑΪ με ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη και την Tony Productions. 

Για τον Αντώνη και την ομάδα του δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Οι εκπομπές τους έχουν αγαπηθεί και εκτιμηθεί όσο λίγες στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Το Ράδιο Αρβύλα, το Βινύλιο και ό,τι ακόμη σχεδιάζει και μας επιφυλάσσει ο Αντώνης Κανάκης για το μέλλον, σύντομα στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Ευχόμαστε μια δημιουργική, όμορφη και μακροχρόνια συνεργασία.»! 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η αποκλειστική συνεργασία του Κανάκη με τον ΣΚΑΪ είναι για τρία χρόνια και προβλέπει πως αυτή τη σεζόν θα βγουν στον αέρα οι εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο».

Όσο για το πότε θα βγει στον αέρα, αυτό θα γίνει σχετικά σύντομα, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα την πρώτη ή τη δεύτερη Δευτέρα του Φεβρουαρίου ο Αντώνης Κανάκης με τους συνεργάτες του θα καλησπερίσουν τους τηλεθεατές λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Κι αυτός είναι ένας ακόμα όρος που συμφώνησαν με τον ΣΚΑΙ αφού δεν ήθελαν η «Ράδιο Αρβύλα» να αλλάξει μέρα μετάδοσης, ενώ για να ξεκινά η σατιρική εκπομπή τη γνωστή της ώρα, δηλαδή λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, τις Δευτέρες το Survivor θα τελειώνει νωρίτερα.

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση