Στις 14 Απριλίου το νέο «Game of Thrones» - Δείτε το πρώτο teaser

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 10:12 Στις 14 Απριλίου το νέο «Game of Thrones» - Δείτε το πρώτο teaser

Το HBO ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας με ένα πολύ ατμοσφαιρικό βίντεο γυρισμένο στις κρύπτες του Γουίντερφελ.

609 ημέρες! Τόσες θα έχουν μεσολαβήσει από τότε που τελείωσε η έβδομη σεζόν του «Game of Thrones», μέχρι να ξεκινήσει η όγδοη και τελευταία, στις 14 Απριλίου. Το HBO ανακοίνωσε χθες βράδυ, λίγο πριν την πρεμιέρα του τρίτου «True Detective», την ημερομηνία με ένα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό teaser, γυρισμένο στις κρύπτες του Γουίντερφελ.

Τα τρία από τα τέσσερα εναπομείναντα παιδιά των Σταρκ, ο Τζον (Κιτ Χάρινγκτον), η Σάνσα (Σόφι Τέρνερ) και η Άρια (Μέισι Γουίλιαμς) περπατούν στους διαδρόμους αντιμέτωπα με τα φαντάσματα του παρελθόντος τους (τα αγάλματα των νεκρών γονιών τους) και συναντώνται μπροστά από τα... δικά τους αγάλματα, δηλαδή το πεπρωμένο τους. Να σημαίνει αυτό ότι θα δούμε και τα τρία να πεθαίνουν; Ας μην προτρέχουμε, μπορεί απλά ο ποιητής να θέλει να κάνει έναν συμβολισμό.

Εκείνη τη στιγμή μια παγωμένη ομίχλη (σαν ανάσα παγωμένου δράκου ένα πράγμα...) απλώνεται στην κρύπτη, τα σπαθιά βγαίνουν από τις θήκες τους και οι τελευταίοι Σταρκ (ο Μπραν ως ανάπηρος μάλλον θα χάλαγε τη σύνθεση και έμεινε εκτός teaser) ετοιμάζονται για την τελική αναμέτρηση. Και πάνω στο καλύτερο η οθόνη μαυρίζει και εμφανίζονται οι λέξεις «Game of Thrones. The Final Season. April 14».

Πρόκειται για σκηνές που δεν θα υπάρχουν στη σειρά, γυρισμένες αποκλειστικά για αυτό το teaser που είναι και το πρώτο σοβαρό δείγμα των όσων συναρπαστικών έρχονται στα τελευταία έξι επεισόδια του «Game of Thrones» – μέχρι τώρα είχαμε ένα promo χωρίς ηθοποιούς και ελάχιστα δευτερόλεπτα από την άφιξη της Ντενέρις στο Γουίντερφελ. Το βίντεο σκηνοθέτησε ο Ντέιβιντ Νάτερ, που το 2015 είχε κερδίσει βραβείο Emmy για τη δουλειά του στο τελευταίο επεισόδιο της πέμπτης σεζόν, με τίτλο «Mother's Mercy».

Η αρχή του τέλους, λοιπόν, θα γίνει στις 14 Απριλίου και το... τέλος του τέλους θα προβληθεί 6 εβδομάδες μετά, στις 19 Μαΐου. Και μετά θα περιμένουμε να δούμε αν η σειρά-prequel που έρχεται το 2020 θα μπορέσει να πλησιάσει έστω και στο ελάχιστο το τηλεοπτικό φαινόμενο που ήταν το «Game of Thrones».

reader.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση