MasterChef: Συγκλόνισε ο Αριστοτέλης που είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο (vid)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 14:14 MasterChef: Συγκλόνισε ο Αριστοτέλης που είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο (vid)

Στον επόμενο γύρο του Master Chef κατάφερε να περάσει ο Αριστοτέλης Καλλινίκου, με τον Σωτήρη Κοντιζά να τον χαρακτηρίζει ήρωα.

Ο Αριστοτέλης Καλλινίκου έχει μάθει να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις που του φέρνει η ζωή...

Την τελευταία την έφερε ο ίδιος μπροστά του, καθώς αποφάσισε να λάβει μέρος στο Master Chef, όμως και σε αυτή κατάφερε να βγει νικητής.

Παρά το γεγονός οτι είναι καθηλωμένος αναπηρικό αμαξίδιο, τα αρνίσια παϊδάκια με τον αρωματικό πουρέ και τα λαχανικά, κέρδισαν τους Κοντιζά και Κουτσόπουλο που του άναψαν το... πράσινο φως για τον επόμενο γύρο, με τον πρώτο να τον χαρακτηρίζει «ήρωα».

«Από μικρό παιδί είχα αγάπη για τη μαγειρική, προσπάθησα να το εντάξω στη ζωή μου επαγγελματικά, αλλά δυστυχώς λόγω κάποιας σοβαρής ασθένειας ναυάγησε», είπε αρχικά ο διαγωνιζόμενος και εν συνεχεία έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλους τους ανθρώπους που είναι καθηλωμένοι σε αναπηρικό αμαξίδιο: «Ο κόσμος μπορεί να συνεχίσει να οραματίζεται για κάτι που του αρέσει, να το ακολουθήσει ή τουλάχιστον να το προσπαθήσει».

Δείτε το video από το χθεσινό επεισόδιο...

gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση