Σ’ αγαπώ Μ’ αγαπάς! Όλες οι λεπτομέρειες για την επιστροφή της αγαπημένης σειράς - Φωτό από τα γυρίσματα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 15:15 Σ’ αγαπώ Μ’ αγαπάς! Όλες οι λεπτομέρειες για την επιστροφή της αγαπημένης σειράς - Φωτό από τα γυρίσματα

Όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο Newsit.gr η σειρά «Σ’ αγαπώ Μ΄ αγαπάς» πρόκειται να επιστρέψει με καινούργια επεισόδια. Βέβαια κάποιοι υποστήριξαν πως δεν θα γίνει αλλά… βιάστηκαν. Για του ρεπορτάζ το αληθές λοιπόν σήμερα θα πούμε όλες τις λεπτομέρειες και μάλιστα με αποδείξεις, ήτοι φωτογραφίες από τα γυρίσματα με τη «Δημητρούλα» και τον «Θοδωρή» να λένε ξανά «Σ’ αγαπώ Μ’ αγαπάς»!

Ε, ναι, τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Θοδωρή Αθερίδη να ενσαρκώνουν τους αγαπημένους ήρωες σε σενάριο της Δήμητρας Παπαδοπούλου και η σειρά θα προβληθεί αρχικά διαδικτυακά, στο YouTube κανάλι της COSMOTE.

Μην πιστεύετε όμως ότι θα περιμένουμε καιρό για να απολαύσουμε καινούργια επεισόδια. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου επιθυμία όλων είναι η μεταφορά της αγαπημένης σειράς στο ιντερνετικό περιβάλλον να ξεκινήσει στα τέλη του μήνα.

Κι επίσης μην νομίζετε ότι θα είναι για λίγο αφού σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου θα ξεκινήσουν με δέκα καινούργια επεισόδια. Και προσοχή: ότι λέω «θα ξεκινήσουν»… σημαίνει πολλά…!

Ετοιμαστείτε λοιπόν γιατί λίγο πριν το τέλος του μήνα στο YouTube κανάλι της COSMOTE η «Δημητρούλα» και ο «Θοδωρής» ξεκινούν να λένε πάλι «Σ’ αγαπώ Μ’ αγαπάς» και είναι σίγουρο πως θα απολαύσουμε την επιστροφή τους…!

Γρηγόρης Μελάς

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση