Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η αρχή του τέλους για το Τατουάζ – Δεν θα υπάρξει τρίτος κύκλος της σειράς

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 20:38 Η αρχή του τέλους για το Τατουάζ – Δεν θα υπάρξει τρίτος κύκλος της σειράς

Η είδηση που θα στεναχωρήσει τους τηλεθεατές

Το Τατουάζ είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Alpha που καθηλώνει τους τηλεθεατές. Στη μάχη της τηλεθέασης, η καθημερινή σειρά τερματίζει πρώτη στην prime time ζώνη.

Τις τελευταίες ώρες, διέρρευσαν φήμες ότι η σειρά «κόβεται». Αυτό που ισχύει όμως είναι πως η σειρά δεν κόβεται αλλά ολοκληρώνεται στο... πικ της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του news.gr οι συντελεστές της σειράς και το κανάλι είχαν από την αρχή αποφασίσει να προβληθεί το Τατουάζ μια σεζόν και αν είχε την προσδοκώμενη αποδοχή από το τηλεοπτικό κοινό, να παιζόταν και δεύτερη. Όπως και έγινε.

Το Τατουάζ αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές και έγινε βραδινή συνήθεια για περισσότερο από το 30% του γενικού συνόλου των τηλεθεατών.

Η αρχή του τέλους

Η αρχή για το τέλος της σειράς θα ξεκινήσει την ημέρα των ερωτευμένων στις 14 Φεβρουαρίου όπου οι φανατικοί του Τατουάζ θα δουν τον Ορφέα να συλλαμβάνεται.

Από εκείνη την ημερομηνία και μετά, οι ιστορίες που εξελίσσονται στη σειρά, η μια μετά την άλλη θα ολοκληρώνονται και μέχρι τον Ιούνιο θα έχουν φτάσει όλες στο τέλος τους.

Η επιστολή των συντελεστών

Ανδρέας Γεωργίου, Κούλης Νικολάου και Βάνα Δημητρίου, πήραν την απόφαση να δώσουν τέλος στην σειρά τώρα, πριν αυτή έχει πτώση.

Οι ίδιοι ενημέρωσαν τους υπόλοιπους συντελεστές μέσω επιστολής τους που αναφέρει: «Μετά από έντονο προβληματισμό και πολλές συζητήσεις που κάναμε πήραμε την απόφαση το «Τατουάζ» μας να ολοκληρωθεί στον Β’ κύκλο, στα τέλη Ιουνίου 2019. Είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα και την απήχηση που είχε η δουλειά αυτή,κάτι που χωρίς εσάς δεν θα μπορούσε να συμβεί. Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο μεθοδικά και με τον ίδιο ζήλο μέχρι και το τελευταίο πλάνο που θα γυριστεί».

newsit.gr