Τηλεθέαση: Χωρίς αντίπαλο το MasterChef, άσχημα τα πράγματα για το Survivor

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 18:11 Τηλεθέαση: Χωρίς αντίπαλο το MasterChef, άσχημα τα πράγματα για το Survivor

Μέρα με τη μέρα οι μετοχές του διαγωνισμού μαγειρικής ανεβαίνουν 

Η συνταγή του «MasterChef 3» του Star αποδεικνύεται, για ακόμη μία σεζόν, ιδιαίτερα επιτυχημένη. Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης έχουν βρει το κλειδί και το μυστικό της πρώτης θέσης στο δυναμικό κοινό, με τα στελέχη του καναλιού της Κηφισιάς να χαμογελούν πλατιά και να τρίβουν τα χέρια τους με τα ποσοστά που βλέπουν κάθε πρωί στους πίνακες της Nielsen.

Ο διαγωνισμός μαγειρικής, που πλέον προβάλλεται καθημερινά στις 21.00, σημειώνει υψηλά ποσοστά και στο σύνολο, ωστόσο στο δυναμικό κοινό κάνει σαρωτικό πέρασμα και τερματίζει πάντα στην κορυφή. Χαρακτηριστικά, χθες Τετάρτη, έκανε στο σύνολο 17,3%, την ίδια ώρα που το «Τατουάζ» του Alpha –από το οποίο χάνει την πρωτιά στο σύνολο- έκανε 26,1% και το «Survivor» μόλις 14,2%.

Στους τηλεθεατές, όμως, 18-54, κανείς δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία του. Το «MasterChef 3» σημείωσε 25,9%, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι στις γυναίκες 18-24 το ποσοστό έφτασε το 38,9%. Η σειρά του καναλιού της Κάντζας βρέθηκε δεύτερη με 22% και το ριάλιτι επιβίωσης του Σκάι μπόρεσε να ακουμπήσει το 14,3%.

Όπως αποτυπώνεται από τους παραπάνω αριθμούς, το «ΜasterChef» θα συνεχίσει να απασχολεί το κοινό με την τέχνη της μαγειρικής, αλλά και με τις κόντρες που «μαγειρεύονται» στο παιχνίδι.

reader.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση