Survivor: Περιμένοντας την Δαλάκα - Θα καταφέρει να απογειώσει την τηλεθέαση;

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 15:59 Survivor: Περιμένοντας την Δαλάκα - Θα καταφέρει να απογειώσει την τηλεθέαση;

Όλοι περιμένουν στο Survivor την Κατερίνα Δαλάκα για να σώσει την παρτίδα και να ανέβουν οι μετρήσεις τηλεθέασης. Η Κατερίνα Δαλάκα βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο και το ριάλιτι του ΣΚΑΪ αναμένεται να πάρει άλλη τροπή.

Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι η Κατερίνα Δαλάκα θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο Survivor το Σάββατο (23/02/2019) και θα σταθεί απέναντι στην τούρκικη ομάδα με τον εκρηκτικό χαρακτήρα της. Πριν αναχωρήσει για τον Αγιο Δομίνικο και μιλώντας στην εκπομπή «Survivor Πανόραμα», η Κατερίνα Δαλάκα είχε επιβεβαιώσει ότι τα ξημερώματα της Τρίτης αναχωρεί για τον Άγιο Δομίνικο, και πιθανότατα θα τη δούμε στις οθόνες μας το ερχόμενο Σάββατο.

Όπως ανέφερε η ίδια μεταξύ άλλων: «Σαν ψέμα είναι. Τα χαράματα φεύγω. Δεν έπρεπε να το σκεφτώ και πολύ, γιατί είμαι κι εγώ το κορίτσι των ανατροπών, άμα το σκεφτόμουν κι άλλο, δεν θα πήγαινα. Ήταν χειρότερη η δυσκολία της απόφασης τώρα, αυτή τη δεύτερη φορά. Ο στόχος είναι να βοηθήσω την ελληνική ομάδα όσο μπορώ και να εγκλιματιστώ κι εγώ σε αυτήν την ομάδα, γιατί δεν γνωρίζω κανένα παιδί προσωπικά, οπότε χρειάζεται μία προσαρμογή».

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση