Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Beverly Hills 90210: Επιστρέφει με νέα επεισόδια και τους ίδιους πρωταγωνιστές!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 15:42 Beverly Hills 90210: Επιστρέφει με νέα επεισόδια και τους ίδιους πρωταγωνιστές!

Το θρυλικό σίριαλ ξανά στις οθόνες μας! Όλες οι λεπτομέρειες!

Η σειρά που έγραψε τηλεοπτική ιστορία στα ’90s, το Beverly Hills 90210, επιστρέφει στις οθόνες μας! Το Μπέβερλι Χιλς έρχεται με νέα επεισόδια και τους ίδιους πρωταγωνιστές! Πρόκειται για reboot, όπου τα μέλη του αρχικού cast που θα επιστρέψουν θα ενσαρκώσουν τους εαυτούς τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Fox, η σειρά που θα αποτελείται από έξι επεισόδια, θα βγει στις οθόνες το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green και Tori Spelling θα παίξουν τους εαυτούς τους και όχι τους ήρωες του Beverly Hills 90210. Ο Luke Perry και η Shannen Doherty δεν έχουν ανακοινώσει την παρουσία τους στην αναβίωση του σίριαλ.

Το σενάριο θα είναι μια εναλλακτική πραγματικότητα όπου οι ηθοποιοί, έχοντας επηρεαστεί πολύ από τη σειρά, ξανασυναντιούνται μετά από 19 χρόνια για να συζητήσουν την πιθανότητα του reboot. «Τι θα γίνει όταν πρώτες αγάπες, φίλοι και εχθροί ξανασυναντιούνται καθώς το γνωστό cast – με το οποίο έχουμε μεγαλώσει – θέλει να συνεχίσει από όπου το άφησε;», λέει η επίσημη σύνοψη της σειράς.

Δείτε το πρώτο teaser της σειράς:

Πηγή: zappit.gr