Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Netflix έκανε ντοκιμαντέρ την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2019 16:22 Το Netflix έκανε ντοκιμαντέρ την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν

Πότε θα προβληθεί

Ντοκιμαντέρ για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν θέλει να γυρίσει η πλατφόρμα Netflix όμως οι γονείς της δεν βλέπουν «ζεστά» το ενδεχόμενο όσο οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά στα ξένα sites το ντοκιμαντέρ, θα προβληθεί αυτό το μήνα και θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και συνεντεύξεις από ερευνητές της υπόθεσης.

Οι γονείς της μικρής Μαντλίν, Κέιτ και Γκέρι, αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στο ντοκιμαντέρ. Το ντοκιμαντέρ κόστισε 20 εκατομμύρια λίρες αλλά ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν θα είναι σε ένα ή σε δυο μέρη ή αν θα είναι ένας κύκλος οκτώ επεισοδίων.

Η ιστορία που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη

Η μικρή Μαντλίν ΜακΚαν ήταν μόλις 3 χρόνων όταν εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου του 2007 κατά τη διάρκεια διακοπών στην Πράια Ντε Λουζ, της Πορτογαλίας όπου έκανε μαζί με τους γονείς και τα δυο μικρότερα αδέρφια της.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η Μαντλίν έπεσε για ύπνο μαζί με τα αδέρφια της γύρω στις 20.30 ενώ οι γονείς της βγήκαν για φαγητό με οικογενειακούς φίλους λίγο πιο δίπλα από το ξενοδοχείο. Κάποια στιγμή η μητέρα επέστρεψε στο δωμάτιο για να ελέγξει αν είναι όλα καλά με τα παιδιά και η μικρή Μαντλίν δεν ήταν πουθενά. Από τότε οι γονείς της ψάχνουν εναγωνίως να την βρουν. Έχουν περάσει 12 χρόνια...

Πηγή: news.gr