Εκτύπωση αυτής της σελίδας

MasterChef: Χαμός στην ψηφοφορία! Τα έβαλε με την «κλίκα» η Άλκηστις! Ποιοι βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 22:30 MasterChef: Χαμός στην ψηφοφορία! Τα έβαλε με την «κλίκα» η Άλκηστις! Ποιοι βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση;

«Έδειξε τα δόντια της» η Άλκηστις! Εκνευρίστηκε ο Τάσος Κυρικλάκης: «Άλλαξε λίγο ύφος! Δεν χρειάζεται να γινόμαστε ρόμπα».

Η ψηφοφορία του MasterChef και η άβολη διαδικασία της έφερε εντάσεις για ακόμα μια φορά. Η μπλε ομάδα που έχασε στην ομαδική ψηφοφορία βρέθηκε να «καρφώνει» τους παίκτες της και οι ψήφοι δεν έγιναν από όλους αποδεκτοί αδιαμαρτύρητα.  Η Άλκηστις είχε από την αρχή καταλάβει πως θα είναι σίγουρα υποψήφια προς αποχώρηση εξαιτίας της έλλειψης αλατιού της σαλάτας της, αλλά και λόγω της φιλίας ανάμεσα σε Τάσο – Πάνο και Χαράλαμπο και δεν «μάσησε» τα λόγια της την ώρα της διαδικασίας.

Η αρχή έγινε με την ατάκα του Τάσου Κυρικλάκη πως δεν μπορεί να ψηφίσει τον Τάσο και τον Χαράλαμπο γιατί τους εκτιμά ως άτομα και ως μάγειρες. «Φίλους μου δεν ψηφίζω» ξεκαθάρισε στην Άλκηστη όταν του επισήμανε πως δεν ψηφίζει με μαγειρικά κριτήρια, αφού οι κριτές δεν είχαν αναφέρει τίποτα για το πιάτο του Παντελή στον οποίο πήγε η ψήφος του. Ενώ στην συνέχεια η απάντηση του Τάσου πως κρίνει και ως υπαρχηγός ποιοι ήταν οι πιο αδύναμοι, πέρα από το πιάτο που ετοίμασαν, δεν κάλυψε επίσης την παίκτρια που άρχισε να απαντά όταν ήρθε η ώρα να δώσει τις ψήφους της. «Άλλαξε λίγο ύφος! Ψήφος είναι!» σχολίασε εκνευρισμένος ο Τάσο Κυρικλάκης που της σύστησε να δεχτεί την ευθύνη της λέγοντας: «Δεν χρειάζεται να γινόμαστε ρόμπα».

Στο τέλος της ψηφοφορίας ο Τάσος επέλεξε ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Παντελή, ο οποίος ισοψηφούσε με τον Χαράλαμπο.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Τάσος Κυρικλάκης, ο Παντελής Βούρος και η Άλκηστις Αλεξάκη.

zappit.gr