Εκτύπωση αυτής της σελίδας

MasterChef Spoiler: Αυτοί πήγαν στη Ρώμη - Οδυνηρή ήττα σοκ για τους...

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 13:26 MasterChef Spoiler: Αυτοί πήγαν στη Ρώμη - Οδυνηρή ήττα σοκ για τους...

Πανωλεθρία για την ομάδα των..., η οποία έχασε με τη μεγαλύτερη διαφορά πόντων που έχει σημειωθεί ποτέ στο παιχνίδι, όπως είπε ο Κοντιζάς.

Χθες, στο MasterChef, οι δέκα καλύτεροι του διαγωνισμού πήραν μέρος σε μια από τις πιο δύσκολες ως τώρα εξωτερικές ομαδικές δοκιμασίες, με ένα μενού 3 διαφορετικών επιλογών για μέλη του πληρώματος καμπίνας της Aegean και της Olympic Air.

 Οι ομάδες χωρίστηκαν και πλέον τα μέλη της κάθε μιας ήταν μόνο 5. Την μπλε ποδιά πήρε η Άλκηστις η οποία πήρε στην ομάδα της τον Σταμάτη, τον Μανώλη, τη Σπυριδούλα και την Ιωάννα. 

Για αρχηγό της κόκκινης ομάδας επέλεξε τον Ζαχίρ ο οποίος πήρε στην ομάδα του τον Χρήστο, τον Πάνο, τον Παντελή και την Ασημίνα.

Και οι δύο ομάδες ζορίστηκαν πολύ για να ετοιμασουν τα τρία διαφορετικά μενού που έπρεπε να φτιάξουν, ωστόσο ποια από τις δύο νίκησε;

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on

 

Bλέποντας τις αντιδράσεις των αεροσυνοδών που δοκίμασαν τα πιάτα αλλά και την εικόνα των δίσκων, δεν ήταν δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι νικητές είναι οι κόκκινοι. 

Κάτι που επιβεβαίωσαν και οι... πιο παρατηρητικοί στο twitter που είδαν τον Πάνο και τον Χρήστο στα πλάνα του Αποστολάκη στο ιταλικό εστιατόριο στη Ρώμη.

 

 

 

 

 

 

 

Δυστυχώς η μπλε ομάδα δεν κατάφερε να λειτουργήσει σωστά, με αποτέλεσμα όπως φαίνεται να ρίξει την ομάδα της στο κενό, αφού έχασε με οδυνηρή διαφορά 40 βαθμών, όπως λέει ο Κοντιζάς στο αποψινό τρέιλερ.

Πηγή: thetoc.gr