Το τηλεοπτικό μέλλον Τανιμανίδη - Μπακοδήμου - Λιανού στο ΣΚΑΪ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 16:27 Το τηλεοπτικό μέλλον Τανιμανίδη - Μπακοδήμου - Λιανού στο ΣΚΑΪ

Θα παραμείνουν ή όχι στον σταθμό;

Δημοσιεύματα θέλουν το μέλλον τον παρουσιαστών να είναι αβέβαιο στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου.

Τι πραγματικά συμβαίνει όμως; Πληροφορίες του news.gr θέλουν το κανάλι να μην επιβεβαιώνει πως το μέλλον των παρουσιαστών είναι αβέβαιο στον ΣΚΑΪ. Έχουν γίνει κάποιες συναντήσεις ωστόσο είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πει κανείς πια θα είναι η συνέχεια.

Τόσο ο Σάκης Τανιμανίδης, όσο και η Μαρία Μπακοδήμου με τον Γιώργο Λιανό δεν έχουν συμβόλαιο με το κανάλι αλλά με την AcunMedya.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν έχει κάνει κάποια επίσημη συμφωνία ακόμα με το κανάλι. Που σημαίνει ότι η περίπτωση των 3 παρουσιαστών είναι ίδια με εκείνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Καθώς ο Τούρκος παραγωγός κλείνει τους ανθρώπους για την διάρκεια των προγραμμάτων και όχι ετήσιος όπως συμβαίνει συνήθως με τα κανάλια.

Ο Ατζούν στην έναρξη της συνεργασίας του με το κανάλι πουλούσε πακέτα προγραμμάτων. Το πρόγραμμα το οποίο είχε προωθήσει αρχικά στο κανάλι ήταν το The Voice, και όχι το Survivor το οποίο πήγε πακέτο με το μουσικό show, γεγονός που όμως πλέον δεν ισχύει.

My Style Rocks και Power of love ανήκουν στην AcunMedya και είναι καθαρά δικές του παραγωγές. Προγράμματα όμως όπως το The Voice και το Survivor είναι αγορασμένα από τον Τούρκο παραγωγό ο οποίος έχει πάρει τα δικαιώματα τους στα Βαλκάνια.

Οι συζητήσεις δεν έχουν οδηγήσει ακόμα κάπου, ωστόσο όλα θα κριθούν στο τέλος της σεζόν που θα υπάρχει μια συνολική εικόνα και όλα θα κριθούν βάση τηλεθέασης.

Πηγή: news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση