MasterChef: Ο Φίλιππος Παπασπύρου απαντά στον Γάλλο σεφ για την “αντιγραφή”

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 10:36 MasterChef: Ο Φίλιππος Παπασπύρου απαντά στον Γάλλο σεφ για την “αντιγραφή”

Από που εμπνεύστηκε το «ΣΤΗΣΙΜΟ» του γλυκού του.

Ο γνωστός pastry chef Φίλιππος Παπασπύρου παρουσίασε το βράδυ της Τετάρτης ένα γλυκό στους παίκτες του MasterChef, οι οποίοι κλήθηκαν να το αντιγράψουν πιστά. 

Το συγκεκριμένο γλυκό ή τουλάχιστον ένα παρόμοιο είναι δημιουργία του Adrien Bozzolo, ο οποίος σχολίασε στο Πρωινό: «Βρίσκω ανέντιμο από την πλευρά από την πλευρά αυτού του chef να οικειοποιείται τη δουλειά ενός άλλου! Κυρίως στην τηλεόραση! Σας ευχαριστώ που μου το στείλατε».

Μετά από όλα αυτά, ο Φίλιππος Παπασπύρου πήρε θέση και έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

«Με αφορμή όλη αυτή τη δημοσιότητα που προέκυψε για το γλυκό «Pâte sablée» θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι καλέστηκα να ετοιμάσω ένα εντυπωσιακό γλυκό, αντάξιο των απαιτήσεων μίας εκπομπής όπως το Masterchef.

Έτσι, δημιούργησα μία συνταγή που δεν διατίθεται προς πώληση στα καταστήματά μας με πολλές παράλληλες παρασκευές σε συγκεκριμένο χρόνο όπως μου ζητήθηκε. Όλες οι συνταγές που συνθέτουν το γλυκό είναι δικές μου. Το «ΣΤΗΣΙΜΟ» του γλυκού το εμπνεύστηκα από online δημιουργικές ιδέες & τάσεις όπως άλλωστε κάνουμε όλοι μας», έγραψε ο Φίλιππος Παπασπύρου. 

Η ανάρτηση του Φίλιππου Παπασπύρου…

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση