Τατουάζ: Kαταιγιστικές οι εξελίξεις στα επεισόδια της ερχόμενης εβδομάδας! Θάνατος και χωρισμοί…

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019 13:40 Τατουάζ: Kαταιγιστικές οι εξελίξεις στα επεισόδια της ερχόμενης εβδομάδας! Θάνατος και χωρισμοί…

Καταιγιστικές θα είναι και την ερχόμενη εβδομάδα οι εξελίξεις στο δημοφιλές σήριαλ του Alpha Τατουάζ με έναν θάνατο που τρομοκρατεί αρκετούς και ένα χωρισμό που δεν περιμένει κανείς!

Πάρε μια γεύση από το τι θα δεις στους δέκτες σου

Δευτέρα 1η Απριλίου, στις 21:50

Ο Νικόλας με τον Χάρη βγάζουν κάποια συμπεράσματα από την ατζέντα της Πιλάρ, με τις συντεταγμένες που αναγράφονται, αλλά και ένα μυστηριώδες ραντεβού στο οποίο ο Νικόλας αποφασίζει να πάει. Στο μεταξύ, η Κασσάνδρα δείχνει να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την ανάμιξη του Νικόλα στην έρευνα για τα όπλα. Όμως και η Αμαλία έρχεται σε αντιπαράθεση με την Άννα για το ίδιο θέμα, αφού μόλις τώρα συνειδητοποιεί ότι η Άννα ήταν ενήμερη από τον Τόνυ για τις παράνομες μεταφορές. Ο Παύλος κάνει παράπονα στη Μάρθα και της λέει πόσο πολύ τον έχει πικράνει η στάση της. Η Μάρθα για πρώτη φορά καταλαβαίνει ότι το έχει παρατραβήξει. Η επιστροφή της Κασσάνδρας στο Λονδίνο και η πρώτη της συνάντηση με τον Τόνυ κρύβει μια έκπληξη που αφορά στην προσωπική τους σχέση. Ο Ορφέας στο ψυχιατρείο, ανοίγει τα χαρτιά του στον Αντώνη και του ζητά να τον βοηθήσει να δραπετεύσει.

Ο Νικόλας λέει στην Τατιάνα όλα όσα του είπε η Πιλάρ για την ανάμειξη της οικογένειας Νίβεν, στο παράνομο εμπόριο όπλων! Ο Αντώνης λέει στον Ορφέα ότι δεν είναι διατεθειμένος να τον βοηθήσει στην απόδρασή του, ενώ παράλληλα παίρνει άδεια από το ψυχιατρείο και εξαφανίζεται! Ο Σωκράτης ξεκινά τις συνεδρίες με τη Μίνα και της αποκαλύπτει το μεγάλο του μυστικό! Η Μαργκώ θρηνεί για τον χαμό της Πιλάρ και θυμάται αυτά που είχαν ζήσει μαζί. Ο υπεύθυνος του Μουσείου Μανιταριών κάνει μια άκρως δελεαστική πρόταση στον Αλέξανδρο και στον Στέφανο! Ο Ορφέας ζητά μια χάρη από τη Χριστίνα που της φαίνεται πάρα πολύ περίεργη. Ο Σέκερης δείχνει στην Αμαλία την φωτογραφία που φαίνεται να της χαϊδεύει κάποιος τα μαλλιά και απαιτεί εξηγήσεις! Ο Παύλος φτάνει στα όριά του και ζητά από τη Μάρθα διαζύγιο. Η θάλασσα ξεβράζει ένα πτώμα και ο Νικόλας καλείται να το αναγνωρίσει.

Τρίτη 2 Απριλίου, στις 21:50

Ο θάνατος της Πιλάρ ταράζει τον Νικόλα που συνειδητοποιεί πως αυτό το κύκλωμα δεν χάνει χρόνο και κλείνει άμεσα τα στόματα των ανθρώπων που το απειλούν. Ο Χάρης γνωρίζει την Ειρήνη και παθαίνει σοκ.. Ο Παύλος ανακοινώνει στις κόρες του πως αυτός και η Μάρθα χωρίζουν, εκείνες όμως δεν το παίρνουν σοβαρά. Ο Σέκερης μαθαίνει πως η φωτογραφία που έδειχνε την Αμαλία με έναν άλλο άντρα ήταν προϊόν φωτομοντάζ και της ζητά συγνώμη. Ο Ορφέας προσπαθεί να δελεάσει τον Αντώνη και να του αλλάξει γνώμη σχετικά με το σχέδιο απόδρασης. Ο Σωκράτης κάνει μια ακόμα συνεδρία με την Μίνα, ελπίζοντας να τον βοηθήσει. Η Άννα συναντιέται με τη Νικόλ κι αυτό που θα μάθει θα δώσει τη χαριστική βολή στη φιλία τους..

Η γκάφα που κάνει η Νικόλ και μιλά μπροστά στον Αλέξανδρο για το εμπόριο όπλων, ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για την Άννα. Ο καβγάς που θα ακολουθήσει είναι πρωτοφανής και καμία δικαιολογία εκ μέρους της δεν μπορεί να τον ηρεμήσει, που την θεωρεί συνένοχη σ’ αυτή την υπόθεση. Ο Αλέξανδρος παρατάει την Άννα μόνη της και τριγυρνάει στα Μετέωρα όλη νύχτα, μέχρι να πάρει μια απόφαση γι΄ αυτό το θέμα που φαίνεται να τον έχει συνταράξει. Στο μεταξύ, ο Σέκερης σε μια μυστική επιχείρηση που κάνει με την Αθηνά, βρίσκει τα 6 εκατομμύρια που έλειπαν από τα λύτρα στην υπόθεση της απαγωγής της Άννας και ειδοποιεί όλους τους ενδιαφερόμενους. Η Αφροδίτη με την Ελένη, κάνουν μια προσπάθεια να μιλήσουν στη Μάρθα για το διαζύγιο της με τον Παύλο, αλλά η Μάρθα είναι πολύ στενοχωρημένη και δεν δέχεται να κάνει καμία συζήτηση. Ο Αλέξανδρος, απογοητευμένος από τη στάση της Άννας της ζητά να χωρίσουν.

Τετάρτη 3 Απριλίου, στις 21:50

Η Άννα προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στον Αλέξανδρο, αλλά αυτός είναι ανένδοτος. Ο Στέφανος και η Όλγα προσπαθούν να εξομαλύνουν το κλίμα μεταξύ τους, αλλά ούτε ο Αλέξανδρος ούτε η Άννα μιλούν ανοιχτά για την αιτία του χωρισμού τους. Ο Αντώνης συμφωνεί να βοηθήσει τον Ορφέα να αποδράσει και καταστρώνουν το σχέδιο διαφυγής. Η Μαργκώ υποψιάζεται πως η Νικόλ δεν είναι άρρωστη και φοβάται μήπως το έβαλε στα πόδια. Την ίδια ώρα, η Άννα έρχεται σε οριστική ρήξη τόσο με τον Τόνυ όσο και με την Νικόλ και τους ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να έχει πια καμιά επαφή μαζί τους. Ο Παύλος και η Μάρθα προχωρούν τη διαδικασία διαζυγίου, αλλά η Μάρθα δεν δείχνει να το χαίρεται και πολύ. Ο Αλέξανδρος και η Άννα γυρνούν στην Αίγινα, αλλά ο Αλέξανδρος ζητά διαζύγιο, παίρνει μια βαλίτσα και φεύγει από το σπίτι, αφήνοντας την Άννα στην απόλυτη απελπισία..

Ο Αλέξανδρος επιστρέφει στο πατρικό του, δεν δίνει καμία εξήγηση για τον χωρισμό του με την Άννα κι απλά ανακοινώνει στην οικογένειά του ότι παίρνει διαζύγιο. Η Άννα βρίσκει παρηγοριά στην Αμαλία, καθώς είναι η μόνη που μπορεί να της εκμυστηρευτεί τι πραγματικά έγινε. Η Αμαλία που την ακούει να σπαράζει, τρέχει κοντά της. Ο Παύλος θορυβημένος από τη σοβαρότητα της κατάστασης, ειδοποιεί τον Θεοχάρη ότι τα παιδιά τους χωρίζουν. Ο Θεοχάρης πιέζει την Άννα για απαντήσεις, αλλά εκείνη δεν του λέει τίποτα για τα αίτια του χωρισμού. Ο Αλέξανδρος καταθέτει στην Τατιάνα όλα όσα έμαθε από την Άννα, αλλά εκείνη τον συμβουλεύει να κρατήσει το στόμα του κλειστό μιας και η αστυνομία έχει γνώση για το εμπόριο των όπλων.  Ο Ορφέας ολοκληρώνει το σχέδιό του και γεύεται και πάλι την ελευθερία..

Πέμπτη 4 Απριλίου, στις 21:50

Ο Ορφέας βρίσκει καταφύγιο σε ένα ερημικό σπίτι που του παραχωρεί ο Αντώνης κι από εκεί αρχίζει να καταστρώνει τα σχέδιά του. Η Μίνα ειδοποιεί τον Σέκερη για την απόδραση του Ορφέα και το ανθρωποκυνηγητό με επικεφαλής την Τατιάνα ξεκινά. Ο Παύλος προσπαθεί να μάθει μέσω Άννας τι έχει μεσολαβήσει και χωρίζουν με τον Αλέξανδρο, αλλά εκείνη δεν του δίνει καμία εξήγηση. Το ίδιο κάνει και ο Αλέξανδρος που αρνείται να δώσει εξηγήσεις στον Θεοχάρη και τη Βέρα. Σε ρυθμούς διαζυγίου κινείται όμως και η Μάρθα, ενώ η Αφροδίτη με την Ελένη την πιέζουν να κάνει κάτι για να σώσει τον γάμο της με τον Παύλο. Η Άννα προσπαθεί απελπισμένα να πείσει τον Αλέξανδρο να την ακούσει, αλλά εκείνος κρατά αποστάσεις. Η Λήδα κάνει νέους φίλους στον παιδικό σταθμό, βάζοντας την Όλγα και τον Στέφανο σε νέες περιπέτειες. Η είδηση ότι ο Ορφέας το ’σκάσε από το ψυχιατρείο σπέρνει τον πανικό στην οικογένεια Μελά… Ο Ορφέας έρχεται σε επαφή με ένα πρόσωπο κλειδί..

Η απόδραση του Ορφέα οδηγεί την Ελένη στα όρια της νευρικής κρίσης, καθώς τρέμει για τη ζωή της. Ο Αλέξανδρος ανησυχεί και για την Άννα και της προτείνει να μείνει μαζί της σε φιλικό επίπεδο, για να νιώθει ασφάλεια. Η Άννα δεν αντέχει τον οίκτο του, μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει από το σπίτι και μετακομίζει στο σπίτι του Σέκερη που ζει μαζί με τη μητέρα της. Η Αμαλία και η Αθηνά την παρηγορούν και προσπαθούν να την πείσουν να μην εγκαταλείψει τις προσπάθειες επανασύνδεσης. Η Χριστίνα, ακολουθώντας τις εντολές του Ορφέα, πάει στο σπίτι του στη Δραπετσώνα κι εκεί την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Ο Θεοχάρης λύνει τη συνεργασία του με τη Μαργκώ κι ετοιμάζει την επιστροφή του στην πατρίδα. Ο Ορφέας γίνεται έξαλλος μόλις συνειδητοποιεί πως κάποιος τον έκλεψε κι ορκίζεται εκδίκηση. Ο Νικόλας φτάνει στο Λονδίνο με σκοπό να παρευρεθεί στο ύποπτο ραντεβού, αλλά το πρόσωπο που θα συναντήσει εκεί, θα τον αφήσει άφωνο.

πηγή: Tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση