Οι δύο παίκτες που πήραν μία δεύτερη ευκαιρία στο MasterChef 3

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 23:40 Οι δύο παίκτες που πήραν μία δεύτερη ευκαιρία στο MasterChef 3

Ποιος μαγείρεψε το καλύτερο πιάτο στη δοκιμασία της Τρίτης

Μία ακόμα ευκαιρία να επιστρέψουν στο MasterChef 3 είχαν επτά πρώην παίκτες, μετά τη δοκιμασία της Δευτέρας, στην οποία επικράτησαν (και επέστρεψαν στο παιχνίδι) ο Θάνος Σπανός, ο Ντέιβιντ Τζίμερσον και ο Χαράλαμπος Κοτσώνης.

Η Άλκηστις Αλεξάκη, η Εύα Αμπάν, η Κωνσταντίνα Δημητρίου, η Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου, ο Τάσος Κυρικλάκης, ο Γιώργος Ορφανός και η Γιάννα Ρέντεση ρίχτηκαν στη «μάχη» για το εισιτήριο της επιστροφής στο παιχνίδι, ελπίζοντας να εντυπωσιάσουν τους κριτές με τις ικανότητές τους και να τους πείσουν ότι αξίζουν μία ακόμα ευκαιρία.

Οι Άλκηστις Αλεξάκη, Τάσος Κυρικλάκης και Εύα Αμπάν ήταν οι τρεις που μαγείρεψαν τα καλύτερα πιάτα, όμως το καλύτερο απ’ όλα ήταν εκείνο του Τάσου.

Όμως δεν τελειώσαμε εδώ! Πριν την αποχώρηση προς το σπίτι του MasterChef, οι παίκτες που βρίσκονταν στον εξώστη κλήθηκαν να ψηφίσουν ανοιχτά τον παίκτη ή την παίκτρια που θα ήθελαν να δουν να επιστρέφει στο παιχνίδι. Τις περισσότερες ψήφους συγκέντρωσε η Εύα Αμπάν, που μπαίνει και αυτή ξανά στον διαγωνισμό.

newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση