Εκτύπωση αυτής της σελίδας

MasterChef: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από τον διαγωνισμό! Φορτισμένος συναισθηματικά ο Πάνος Ιωαννίδης…

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Μαΐου 2019 23:26 MasterChef: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από τον διαγωνισμό! Φορτισμένος συναισθηματικά ο Πάνος Ιωαννίδης…

Η Ασημίνα κατάφερε να πάρει ασυλία κι έτσι ο Παντελής με την Ιωάννα διαγωνίστηκαν για τη θέση τους στο παιχνίδι.

Με τα μέλη της ομάδας της Σπυριδούλας, που κέρδισε στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef και τον Μανώλη να έχει κερδίσει την πρώτη ασυλία, ο εξώστης περίμενε την είσοδο της Ιωάννας, της Ασημίνας και του Παντελή στην κουζίνα.

Έντονα τα συναισθήματα μιας και τα πράγματα μπαίνουν πια στην τελική ευθεία για την πεντάδα του ημιτελικού. Κάποιες φιλίες, που έγιναν μέσα στον διαγωνισμό, τώρα βρέθηκαν αντιμέτωπες μεταξύ τους. Το δεύτερο μέρος της ασυλίας καθόρισε τους δυο, που μονομάχησαν μαγειρικά στην κουζίνα. Η Ασημίνα κατάφερε να πάρει την ασυλία κι έτσι ο Παντελής με την Ιωάννα διαγωνίστηκαν για τη θέση τους στο παιχνίδι.

Ένα πιάτο αντιγραφής από τον guest σεφ Βασίλη Μουρατίδη, ήταν εκείνο που καθόρισε το αποτέλεσμα. Ο εξώστης ξαναζωντάνεψε για άλλη μια φορά και τα πνεύματα διχάστηκαν, αφού οι δυο διαγωνιζόμενοι είναι εξίσου ικανοί μάγειρες.

Το αποτέλεσμα καθορίστηκε από μικρές αστοχίες. Σε αυτό το κομβικό σημείο μόνο οι λεπτομέρειες μπορούσαν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Η βαθμολογία των παικτών…

Παντελής Βούρος (7+8+7+7) – 29 βαθμοί

Ιωάννα Μπουρλόκα (7+7+7+7) – 28 βαθμοί

Ο Παντελής Βούρος συγκέντρωσε 29 βαθμούς, ενώ η Ιωάννα Μπουρλόκα 28 βαθμούς και ως εκ τούτου αποχώρησε από το παιχνίδι.

Μετά την αποχώρηση της Ιωάννας, ο Πάνος Ιωαννίδης δεν έχει πλέον κανέναν παίκτη στην ομάδα του. Ο διακεκριμένος σεφ τόνισε στην Ιωάννα ότι έχει κερδίσει τον σεβασμό του και μπορεί να κλείνει η πόρτα του MasterChef γι’ αυτήν, ωστόσο, η πόρτα του εστιατορίου του θα είναι ανοικτή.

πηγή: zappit.gr