Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Game of Thrones: «Το Βουνό» ζητά συγγνώμη μετά την σκηνή στο τέταρτο επεισόδιο που συζητήθηκε πολύ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Μαΐου 2019 19:29 Game of Thrones: «Το Βουνό» ζητά συγγνώμη μετά την σκηνή στο τέταρτο επεισόδιο που συζητήθηκε πολύ

Ο Χάφπορ Τζούλιους Μπιόρνσον, γνωστός και ως Γκρέγκορ Κλιγκέιν - το «Βουνό» - στο «Game of Thrones», ζήτησε συγγνώμη για τη δολοφονία της Μισάντεϊ (Νάταλι Εμάνουελ) στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς, με έναν χιουμοριστικό τρόπο.

Ο Κλιγκέιν αποκεφάλησε την Μισάντεϊ στο King’s Landing μετά από εντολή της Σέρσεϊ Λάνιστερ (Λένα Χίντεϊ) στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή. 

«Λυπάμαι πολύ. Η Σέρσεϊ με ανάγκασε να το κάνω. Ελπίζω να συνεχίζουμε να έχουμε καλή σχέση», έγραψε ο Μπιόρνσον στη λεζάντα της φωτογραφίας με εκείνον και την Εμάνουελ μπροστά από ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson) on

Στο μεταξύ, η Βρετανή ηθοποιός απέτισε φόρο τιμής στη Μισάντεϊ στο Instagram, γράφωντας ένα συγκινητικό κείμενο όπου περιγράφει τον χαρακτήρα της ως «μια από τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής της». 

«Ήταν μια από τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής μου το να υποδυθώ τη Μισάντεϊ, την ήσυχη και ευγενική διερμηνέα. Μια ευφυέστατη γυναίκα που ξεπέρασε τόσα πολλά βασανιστήρια και βρήκε ξανά τον εαυτό της, τη φωνή της και τη μοναδική της αγάπη. Αντιπροσώπευσε τόσα πολλά για μένα που δεν έχω παρά μόνο να τα κρατήσω στη ζωή μου καθώς προχωράω σε νέες εμπειρίες. Σας ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να υποδυθώ αυτό το χαρακτήρα που μου άλλαξε τη ζωή. 

Εμίλια Κλαρκ, κορίτσι μου, σε αγαπώ τόσο πολύ. Αγάπησα πολύ τη φιλία μας στη σειρά τα προηγούμενα επτά χρόνια. Σε ευχαριστώ που είσαι ένας τόσο υπέροχος άνθρωπος στη ζωή μου και μια πηγή φωτός και γέλιου. Το κλαμπ των ισχυρών γυναικών πολεμιστών θα υπάρχει για πάντα. Ράλει Ρίσι, «Τζέικομπ», κυριολεκτικά δεν μπορώ να σου πω τι σημαίνει για μένα να μοιράζομαι την οθόνη μαζί σου. Ανακάλυψα δυνατότητες στην ερμηνεία τις οποίες δεν γνώριζα ότι είχα μέσα μου, απλά επειδή μου έδωσες τόσες πολλές προκλήσεις για να δουλέψω. Το να παίζω τη Μισάντεϊ και να βρίσκομαι στο ταξίδι του Γκρέι Γουόρμ ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για μένα. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω για έναν πιο γενναιόδωρο και υποστηρικτικό συμπρωταγωνιστή. Επιπλέον, έχουν υπάρξει στιγμές διαπραγματεύσεων αλλά πάντα ο ένας ήταν στο πλευρό του άλλου. Σε ευχαριστώ και γι’αυτό, ήσουν ένας πολύ καλός φίλος κάθε στιγμή. 

Ηθοποιοί και συντελεστές, πάντα θα έχετε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Η αγάπη και η ενέργεια που μοιραστήκαμε δεν θα αντιστοιχίσει άλλη. Αισθάνομαι σαν να έχω κερδίσει το τζακποτ, έχοντας δουλέψει με εσάς. Σας αγαπώ. 

Όσον αφορά τους θαυμαστές της σειράς και της Μισάντεϊ, σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξη, ήταν μεγάλη ευχαρίστηση να υποδύομαι αυτό το χαρακτήρα για εσάς.

Γνωρίζω ότι το τέταρτο επεισόδιο είχε αρκετή ένταση, οπότε σας καλώ για να συμμετάσχετε στη φαντασίωσή μου όπου θέλω να πιστεύω ότι η Μισάντεϊ πίνει ρούμι σε κάποια παραλία του ουρανού». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nathalie Emmanuel (@nathalieemmanuel) on

πηγή: huffingtonpost.gr