Η πρώτη ανάρτηση της Σπυριδούλας μετά το τέλος του MasterChef

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 23:11 Η πρώτη ανάρτηση της Σπυριδούλας μετά το τέλος του MasterChef

Η δημόσια συγγνώμη και το ευχαριστώ της παίκτριας

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη ήταν η μια από τους δυο παίκτες που έφτασαν στον τελικό του MasterChef.

Η Βολιώτισσα μαγείρισσα έφτασε στη πηγή αλλά δεν κατάφερε να πιει νερό αφού τον τίτλου του επόμενου Έλληνα MasterChef κέρδισε ο αντίπαλος της Μανώλης Σαρρής.

Η Σπυριδούλα, μετά το τέλος του ριάλιτι παιχνιδιού μαγειρικής επέστρεψε στα social media και με μια μακροσκελή ανάρτηση θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια όσους της στάθηκαν σε αυτό το εγχείρημα της αλλά και να ζητήσει συγγνώμη από κάποιους άλλους.

«Το ταξίδι και για μένα έφτασε στο τέλος του.. ένα ταξίδι γεμάτο γνώσεις εμπειρίες φιλίες γέλια κλαμματα νεύρα και πολλά άλλα....είμαι ευγνώμων που το έζησα όλα αυτό.. ευχαριστώ πάρα πολύ όλους που συμμετείχαν σε αυτό το ταξίδι και το κάνανε ξεχωριστό για μένα.... @xristos_bark @asimina_ustalli @ioannaloka @panostogias @tasos_kiriklakis @zahiryawary @stamatiskovaios_masterchef @padelis_vouros @maria_tsaprani_ @renteshgianna @koninax @kotsonis_charalambos @david_jimerson @alextsioukaris @eva aban @elizabeth @orfanos_g @thanos__sp και φυσικά τον υπέροχο Νέο Έλληνα Μάστερ Σεφ @man_sarr .. Συγχαρητήρια σε όλους μας για την προσπάθεια που κάναμε...άλλοι φύγανε νωρίς άλλοι φύγανε πιο αργά αλλά δεν αλλάζει κάτι με αυτό... Είμαστε όλοι νικητές και ο μεγαλύτερος είναι ο Μανωλαρας μας... Ο Παριανός μαραθωνιοδρομος από το Άμστερνταμ.....ένα τεράστιο ευχαριστώ στους υπέροχους 3 κριτές ανθρώπους λεβέντες που είχαμε δίπλα μας τόσο καιρό.... @scontizas @ioannidispanos @chef_koutsopoulosleonidas .. Είστε εξαιρετικοί και σας αγαπάμε πολύ.... Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που ήταν πίσω από τις κάμερες και δεν βλέπατε ποτέ ... Είστε υπέροχοι.... Ένα ταξίδι που δεν θα ξεχάσω ποτέ.... Και τέλος και πολύ σημαντικο γιατί με έπιασε πάλι η πολύλογια μου να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με στήριξε..... Ακόμα και σε εκείνους που δεν με αγάπησαν η με συμπάθησαν τους λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα συγνώμη που δεν μπόρεσα να τους αρέσω....καλή καρδιά... Το παιχνίδι τώρα ξεκινάει.» έγραψε η Σπυριδούλα.

 

 

πηγή: news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση