Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι 2 παρουσιαστές που είδαν τη πόρτα του ΣΚΑΪ και ο ένας που έφυγε μόνος του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 22:35 Οι 2 παρουσιαστές που είδαν τη πόρτα του ΣΚΑΪ και ο ένας που έφυγε μόνος του

Τα ονόματα που βρίσκονται σε αναζήτηση νέας τηλεοπτικής στέγης

Οι υπεύθυνοι των τηλεοπτικών σταθμών έχουν ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό τους για τη νέα σεζόν. Κάποιοι παρουσιαστές όμως είδαν τη πόρτα των καναλιών αναζητώντας νέα επαγγελματική στέγη. Την πόρτα του ΣΚΑΪ είδαν και τρία κορυφαία ονόματα του σταθμού με τον έναν να αποχωρεί μόνος του.

Ο παρουσιαστής που άνοιξε τη πόρτα του σταθμού του Φαλήρου και αποχώρησε είναι ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Ο δημοσιογράφος τη Παρασκευή, μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ενημέρωσε πως θα είναι υποψήφιος στις εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία. Ως εκ τούτου και εφόσον εκλεγεί θα μείνει εκτός σταθμού.

Την έξοδο του είδε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση της επόμενης τηλεοπτικής της στέγης αφού η «Queen D» του My Style Rocks μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής, δεν είχε πρόταση ώστε να βρεθεί και δεύτερη φορά στο τιμόνι της παρουσίασης.

Η τελευταία αποχώρηση από το ΣΚΑΪ είναι αυτή του δημοσιογράφου Τάκη Χατζή, ο οποίος αποφάσισε να βάλει τέρμα στη συνεργασία του με το κανάλι καθώς όπως έχει διαρρεύσει αλλά δεν επιβεβαιώνεται, είχε διαφορές με τη διοίκηση σχετικά με την παρουσία του στον «αέρα».

πηγή: news.gr