Σία Κοσιώνη σε Παπαδημητρίου: Καλή επιτυχία Μπάμπη, τώρα φύγε

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 23:37 Σία Κοσιώνη σε Παπαδημητρίου: Καλή επιτυχία Μπάμπη, τώρα φύγε

Η πρώτη συνύπαρξη της παρουσιάστριας με τον δημοσιογράφο στο στούντιο ως νυν υποψήφιο με τη ΝΔ

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Μπαμπης Παπαδημητρίου ήταν ένα από τα ηχηρά ονόματα που έπαιζαν για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου κάτι που επιβεβαιώθηκε σήμερα.

Ο επί σειρά ετών σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, έκανε κι απόψε την εμφάνισή του στον «αέρα» του τηλεοπτικού σταθμού, με την παρουσιάστριά του, Σία Κοσιώνη, να είναι εμφανώς αμήχανη.

«Έχω μαζί μου έναν υποψήφιο, μαντέψτε ποιον. Μπάμπη Παπαδημητρίου καλησπέρα» είπε η Σία Κοσιώνη, καλώσορίζοντάς τον στο πλατό και λέγοντας πως θα έχουν μια διαφορετική συζήτηση, καθώς «δεν θα ζητήσω το σχόλιό σου, όπως κάνω τα τελευταία 13 χρόνια».

Η ίδια τον ρώτησε πώς πήρε την απόφαση να κατέβει στον πολιτικό στίβο, με τον δημοσιογράφο να απαντά πως γνωρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη εδώ και πολλά χρόνια και πως ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων τον ρώτησε αν νιώθει έτοιμος να βρεθεί στην αντίπερα όχθη, αυτή δηλαδή του ανθρώπου που δέχεται την κριτική, με τον κ. Παπαδημητρίου να απαντά καταφατικά.

Στο τέλος πάντως υπήρξε και μία χιουμοριστική στιχομυθία μεταξύ των δύο. Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου είπε «να φύγω τώρα;» με την Σία Κοσιώνη να του απαντά «καλή επιτυχία Μπάμπη. Τώρα φύγε», και συμπλήρωσε «μέχρι και στο τελευταίο δελτίο μου επιφύλαξε μία έκπληξη αυτός ο άνθρωπος. Έλα, φύγε στον αέρα όπως ήρθες. Καλή επιτυχία».

πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση