Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ένα παράπονο έφερε την ένταση ξανά ανάμεσα σε Δαλάκα και Δήμητρα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2019 23:37 Ένα παράπονο έφερε την ένταση ξανά ανάμεσα σε Δαλάκα και Δήμητρα

Οι δυο φίλες μέσα σε δυο μέρες έχουν «αρπαχτεί» δυο φορές

Στο τέλος του αγωνίσματος οι δυο καλές φίλες του Survivor «αρπάχτηκαν» ξανά και ο συγκεκριμένος καβγάς ήταν ο δεύτερος μέσα σε δυο μέρες.

Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε ένα παράπονο που εξέφρασε η Κατερίνα Δαλάκα στους συμπαίκτες της.

Η παίκτρια στο τέλος του αγώνα τους τόνισε πως όταν χάνει σε κάποια κούρσα κανείς σχεδόν δεν την πλησιάζει ώστε να της πει μια καλή κουβέντα και ένα μπράβο για τον τρόπο που αγωνίστηκε.
Μέσα στη λέξη «κανείς» συμπεριέλαβε και την φίλη της Δήμητρα Βαμβακούση.

Αυτό προκάλεσε την αγανάκτηση της Δήμητρας η οποία την πλησίασε ώστε να της ζητήσει τον λόγο.

«Έχεις πάρα πολλά νεύρα τώρα τελευταία» της είπε και η Κατερίνα Δαλάκα της απάντησε: «Νεύρα δεν έχω εγώ,είμαι απογοητευμένη από κάποιες συμπεριφορές. Σου είπα το παράπονο μου»

Η απάντηση ήρθε αμέσως από τη Δήμητρα όμως: «Εγώ όταν σου είπα το παράπονο μου ξέρεις τι μου είπες... Πωωω μαγκιά! Έχεις πάρα πολλά νευρά. Πέταξες νερό του Σπύρου και εκείνος ταράχτηκε και γύρισες και του είπες νερό σου πέταξα όχι σκατά!».

Η συζήτηση συνεχίστηκε σε έντονο ύφος ανάμεσα στις δυο παίκτριες και αναφέρθηκαν και στο περιστατικό με το παραπάτημα της Δαλάκα.

«Εδώ με πάτησες ρε Κατερίνα..» ξεκίνησε να λέει η Δήμητρα και η Δαλάκα την διέκοψε λέγοντας της: «Δεν έβλεπα στο σκοτάδι που πατούσα».

Η Δήμητρα συνέχισε αναφέροντας πως την... ξενύχιασε.

«Ο τρόπος που μιλάς Δήμητρα είναι όλο μαγκιά, δεν μιλάς ωραία. Έχεις νεύρα και ξεσπάς.» συνέχισε η Κατερίνα και η Δήμητρα αναρωτήθηκε για ποιο λόγο να πουλήσει μαγκιά.

Η συζήτηση ανάμεσα στις δυο φίλες συνεχίστηκε για αρκετή ώρα και το επόμενο θέμα που αναφέρθηκαν ήταν τα ματσαρίσματα. Η Κατερίνα τόνισε πως θέλει να μπαίνει στα αγωνίσματα όχι μόνο μια ή δυο φορές γιατί αν είναι έτσι προτιμά να γυρίσει στο σπίτι της και να επιστρέψει του χρόνου!

πηγή: news.gr