Ο Γιώργος Παπαδάκης κατακτά ρεκόρ! Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 17:08 Ο Γιώργος Παπαδάκης κατακτά ρεκόρ! Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Δεν είναι 10, δεν είναι 15, δεν είναι 20, δεν είναι 25. Είναι αρκετά παραπάνω τα χρόνια που μετρά on air, πάντα σε μία συχνότητα.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, 29 χρόνια στην κορυφή της τηλεθέασης, παρουσιαστής της μακροβιότερης και πιο επιτυχημένης ενημερωτικής εκπομπής στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, του «Καλημέρα Ελλάδα», είναι ο άνθρωπος που κυριολεκτικά κρατάει ρεκόρη στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.  Η πορεία του είναι απόλυτα συνδεδεμένη με την 30ετή παρουσία του σταθμού και την ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα.

Και βέβαια ο Παπαδάκης δεν θα σταματήσει ούτε αυτή τη χρονιά. Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας του με τον δημοσιογράφο για 1+1 χρόνια.

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

"Η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» σημειώνει και φέτος μία επιτυχημένη σεζόν και κυριαρχεί στη ζώνη 06:00-10:00 με συνολικό μέσο όρο 22,2%. Στη ζώνη προβολής της εκπομπής, ο ΑΝΤ1 παραμένει πρώτος από την αρχή της σεζόν με 3,4 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι.

Η ανανέωση της συνεργασίας του σταθμού με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή επιβεβαιώνει τη μακρά και εξαιρετική  συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια".

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση