Netflix: Η παιδική σειρά για την οποία μιλά όλος ο πλανήτης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019 10:43 Netflix: Η παιδική σειρά για την οποία μιλά όλος ο πλανήτης

Γονείς και παιδιά, όλοι βρίσκουν κάτι να αγαπήσουν στη «Χίλντα»

Αν είναι ένα παιδικό πρόγραμμα που είναι ολότελα κατάλληλο για κάθε ηλικία, για μικρά μέχρι και πολύ μεγαλύτερα παιδιά δηλαδή, αυτό είναι η «Χίλντα», τα κινούμενα σχέδια που εξερευνούν τι σημαίνει συναισθηματική ωριμότητα.

Βαθύτατη γοητευτική ως σειρά, η «Χίλντα» παρακολουθεί την ομώνυμη ηρωίδα και το μαγευτικό ταξίδι της από έναν κόσμο ονειρικό με γίγαντες και ξωτικά σε μια πόλη όπου τα μυστηριώδη πλάσματα υποχωρούν για χάρη των πραγματικών ανθρώπων.

Αυτή είναι η Χίλντα, το κοριτσάκι που αφήνει τη σιγουριά του σπιτιού της στο μαγεμένο δάσος για να καταφτάσει στη μεγαλούπολη τελικά και να κάνει νέες φιλίες, ζώντας φοβερές και τρομερές περιπέτειες.

Έξυπνη και ευρηματική, η Χίλντα είναι πολύ καχύποπτη με κάθε άνθρωπο που δεν είναι η μαμά της, εισάγοντας τα παιδιά του κόσμου όχι μόνο σε ένα ακαταμάχητο οπτικό σύμπαν, αλλά και σε μια σειρά που βρίθει συναισθημάτων και νοημάτων. Πίσω από τις υπέροχες εικόνες καραδοκούν περίπλοκες εμπειρίες που η μικρή Χίλντα αναλαμβάνει να ξεκαθαρίσει για τους μικρούς της φίλους.

Πώς καταφέρνει να διαχειριστεί δηλαδή την αλλαγή περιβάλλοντος, αλλά και κάθε αλλαγή της ζωή της στο Τρόλμπεργκ πια; Εκείνη είχε μάθει να ζει σε ένα δάσος με μυστηριώδη πλάσματα και καθόλου παιδάκια και τώρα πρέπει να συμβιβαστεί στη ζωή στην πόλη, εκεί που τα παιδάκια είναι πολλά, όχι όμως και τα μαγικά όντα.

Μέσα σε 13 επεισόδια, η Χίλντα κάνει νέους φίλους και συνειδητοποιεί ότι το Τρόλμπεργκ μπορεί να είναι τόσο ονειρικό όσο και το παλιό της σπίτι. Όλα εξαρτώνται άλλωστε από την οπτική σου.

Όλα στη σειρά είναι έτσι φτιαγμένα που να αναπτύσσουν τα αισθητήρια των παιδιών και να τα βοηθούν στον δύσκολο δρόμο που έχουν να διανύσουν μέχρι τη συναισθηματική ωριμότητα.

Κατάλληλη από 7 χρονών και πάνω, η «Χίλντα» ανέβασε την πρώτη της σεζόν στο Netflix και το 2020 θα καταφτάσει ο δεύτερος και γνήσια πολυαναμενόμενος κύκλος…

Πηγή: newsbeast.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση