Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Netflix: Η ανατρεπτικότερη σειρά του κόσμου επανέρχεται!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019 12:08 Netflix: Η ανατρεπτικότερη σειρά του κόσμου επανέρχεται!

Ο δεύτερος κύκλος της οπτικής εξαλλοσύνης είναι γεγονός, κάνοντας πολλούς ιδιαιτέρως χαρούμενους

Λυκάνθρωποι, ρομπότ, δαίμονες, έρωτας και θάνατος, αλλά και ψυχεδέλεια και φουτουρισμός, όλα αυτά κι άλλα πολλά είναι η sui generis σειρά του Netflix «Έρωτας, Θάνατος & Ρομπότ», η οποία έγινε αμέσως μια από αυτές που καθήλωσαν το κοινό στον καναπέ του.

powered by Rubicon Project

Και πολλοί μάλιστα δεν ξανασηκώθηκαν ποτέ!

Τα αρρωστημένα κινούμενα σχέδια για ενήλικες, αυτές οι 18 μικρές και αντισυμβατικές ιστορίες που στοίχειωσαν τις ζωές μας τον Μάρτιο του 2019, μπλέκουν επιστημονική φαντασία, τρόμο, κωμωδία και δράμα, αναλαμβάνοντας να αφηγηθούν τις παράξενες ιστορίες τους με μπόλικα στιλ του animation, από 2D animation μέχρι CGI και πολλές ακόμα τεχνικές.

Η σειρά τρέλανε (κυριολεκτικά) τον κόσμο κάνοντας άπαντες να παραδεχτούν πως κάτι τέτοιο έλειπε από τη βιντεοθήκη του Netflix. Τα καλά νέα είναι πως το «Love, Death & Robots» επιστρέφει, κάτι που ανακοίνωσε προσφάτως από το Twitter της η ίδια η Jennifer Yuh Nelson, η υπεύθυνη παραγωγής που επιβλέπει όλα τα επεισόδια.

Δεν είπε βέβαια πότε και πώς και από ποιους, είπε όμως πως εγκρίθηκε ο δεύτερος κύκλος κι αυτό προφανώς αρκεί.

Η θεότρελη σειρά των Τιμ Μίλερ (του «Deadpool») και Ντέιβιντ Φίντσερ, δυο ονόματα που δεν περίμενες ποτέ να μπουν στην ίδια πρόταση, είναι μια ανθολογία κινουμένων σχεδίων για ενήλικες που φέρνει κοντά διαβολικές υπάρξεις, τρομακτικές καταστάσεις και μαύρο χιούμορ.

Με σκηνές που δεν είναι αναμφίβολα για όλους, η σειρά πιέζει τα όριά σου συνεχώς, αποζητώντας να σε κάνει να βλέπεις πράγματα έξω από τα συνηθισμένα. Όπως τον νεαρό Χίτλερ να δέχεται στοματικό έρωτα από μια βιεννέζα ιερόδουλη ας πούμε.

Το «Έρωτας, Θάνατος & Ρομπότ» έκανε πάταγο εξερευνώντας μια εντελώς αχαρτογράφητη τηλεοπτική περιοχή και παίζοντας βέβηλα με είδη, υλικά και φόρμες.

«Επιστολή αγάπης στους σπασίκλες» αποκάλεσε ο Μίλερ το τρελό αυτό γαϊτανάκι εφευρετικών ιδεών και ανορθόδοξων εικόνων, που δεν μοιάζει με τίποτα από όσα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στους μικρούς μας δέκτες.

Πηγή: newsbeast.gr