Netflix: Κάτι παραπάνω από καλά τα νέα για το «Big Mouth»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2019 10:33 Netflix: Κάτι παραπάνω από καλά τα νέα για το «Big Mouth»

Το πολυαγαπημένο παιδικό θα το βλέπουμε για καιρούς και καιρούς ακόμα

Όπως μεταδίδουν τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά και επιβεβαιώνει το συνδρομητικό κανάλι, η λατρεμένη κωμική σειρά κινουμένων σχεδίων «Big Mouth» πήρε το πράσινο φως για τον τέταρτο, πέμπτο και έκτο κύκλο!

Το Netflix υπέγραψε ένα πολυετές συμβόλαιο με την εταιρία παραγωγής animation Brutus Pink, τα στελέχη της οποίας (Νικ Κρολ, Άντριου Γκόλντμπεργκ, Μαρκ Λεβίν και Τζένιφερ Φλάκετ) είναι οι ίδιοι άνθρωποι που υπογράφουν και τη δημιουργία του «Big Mouth».

Η σειρά αντλεί έμπνευση από τα πραγματικά παιδικά χρόνια των κολλητών φίλων Κρολ και Γκόλντμπεργκ, ακολουθώντας μια παρέα παιδιών και τους δαίμονες της εφηβείας, τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα και τη δύσκολη πορεία προς την ενηλικίωση. Ο τρίτος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2019, ενώ οι δύο προηγούμενοι είναι διαθέσιμοι στο Netflix.

Η εφηβεία σε πρώτο πλάνο λοιπόν, με τις ζωές των μικρών πρωταγωνιστών να ανατρέπονται τόσο από τις θαυμαστές όσο και τις τρομακτικές στιγμές της ενηλικίωσης.

Παρά το γεγονός ότι το «Big Mouth» είναι παιδικό πρόγραμμα, απευθύνεται κυρίως στα μεγαλύτερα παιδιά, που τα έχουν περάσει δηλαδή και ξέρουν καλά τι ακριβώς παρακολουθούν στην οθόνη…

Πηγή: newsbeast.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση