Έχει αποφασίσει ότι θα μετατραπεί σε έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες του μιντιακού κόσμου, ξεκινώντας από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, προχωρώντας στην τηλεόραση και -όπως φαίνεται- καταλήγοντας στις συνδρομητικές πλατφόρμες και τις τηλεπικοινωνίες.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά τις εφημερίδες και τα sites αλλά και το πρόσφατο κανάλι του ONE TV, φαίνεται ότι έχει στο μυαλό του κι άλλες επενδύσεις.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες, οικονομικά portals αναφέρουν ότι ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού κατέθεσε επίσημα τη δική του πρόταση για εξαγορά του 33% των μετοχών της Forthnet (συμπεριλαμβάνεται και η Nova). Η προσφορά Μαρινάκη αφορά στην αγορά του συνόλου των δανείων (300 εκατ. ευρώ) καθώς και μέρος των μετοχών που κατέχουν. Για όλα αυτά προσφέρει τίμημα της τάξης των 40 με 45 εκατ. ευρώ.

Αυτό, μάλιστα, που του δίνει υπεροχή στα μάτια των τραπεζών έναντι των υπόλοιπων ενδιαφερόμενων, που είναι το δίδυμο Vodafon-Wind και ο Θοδωρής Κυριακού, είναι ότι προτίθεται να πληρώσει το σύνολο του τιμήματος κατευθείαν. 

πηγή: reader.gr