Όλα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής για τη νέα σεζόν του Stranger Things

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2019 10:10 Όλα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής για τη νέα σεζόν του Stranger Things

Οι πληροφορίες για την 4η σεζόν είναι ακόμη πολύ λίγες, ας δούμε όμως συνοπτικά όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το Stranger Things 4.

H τρίτη σεζόν του Stranger Things άφησε ορισμένα μεγάλα ερωτήματα αναπάντητα, κάνοντας τους φαν της σειράς να περιμένουν με ανυπομονησία τον επόμενο κύκλο. Κάτι που από ότι φαίνεται δεν θα αργήσει πολύ. Οι πληροφορίες για την 4η σεζόν είναι ακόμη πολύ λίγες, ας δούμε όμως συνοπτικά όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το Stranger Things 4.

1. Το Netflix έχει επιβεβαιώσει ότι θα υπάρξει 4η σεζόν

Σχεδόν τρεις μήνες μετά την πρεμιέρα της 3ης σεζόν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, το Netflix ανακοίνωσε ότι οι ήρωες του Stranger Things θα επιστρέψουν μεταφέροντας την πλοκή μακριά από το Hawkins της Ιντιάνα.

Από την τηλεοπτική πλατφόρμα κυκλοφόρησε ένα teaser, με ανατριχιαστική μουσική και απόκοσμο περιβάλλον. «Δεν είμαστε στο Hawkins πια» γράφει το κείμενο, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που ήθελαν οι ήρωες της σειράς να εξερευνούν σε άλλο σημείο τα «περίεργα πράγματα».

Στο παρελθόν, η δημιουργική ομάδα του Stranger Things είχε αφήσει υπονοούμενα ότι η σειρά θα μπορούσε να συνεχίσει για περισσότερους από 3 κύκλους. Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία για την πρεμιέρα του 4ου κύκλου, ούτε βεβαίως κάποια πληροφορία για το αν ο ήρωας Hopper θα επιστρέψει.

Στο τρέιλερ εμφανίζεται και ένα ρολόι, κάνοντας τους θεατές να υποθέτουν ότι ίσως τα νέα επεισόδια της σειράς να κινηθούν μέσα στο χρόνο.

2. Δεν είναι σαφές εάν αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν

“Η αλήθεια είναι ότι θα πάμε σίγουρα σε 4η σεζόν και υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα και μια πέμπτη. Δύσκολα θα υπάρξει κάτι παραπάνω από αυτό” ανέφερε σε μια συνέντευξή του στο Entertainment Weekly ο Shawn Levy, μέλος της δημιουργικής ομάδας.

Ωστόσο, ο showrunner της σειράς Ross Duffer άφησε να εννοηθεί ότι η τέταρτη θα είναι η τελευταία σεζόν. Μιλώντας στο Vulture, το 2017 είχε τονίσει: “Σκεφτόμαστε ότι θα υπάρξουν 4 σεζόν και μετά τέλος”.

3. Οι Duffer Brothers παραμένουν

Τον Φεβρουάριο του 2018, είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι οι επικεφαλής και δημιουργοί της σειράς Matt και Ross Duffer δεν θα εμπλέκονταν στη σειρά μετά την τρίτη σεζόν. Το Netflix διέψευσε πάντως άμεσα τη σχετική φημολογία. “Οι φήμες ότι οι Duffer Bros αποχωρούν από το Stranger Things μετά την τρίτη σεζόν είναι ψευδείς” είχε τονίσει το Netflix.

4. H ιστορία θα διαδραματίζεται και εκτός Hawkins

Οι Duffer Brothers έχουν δηλώσει στο Entertainment Weekly ότι θέλουν η ιστορία να ξεδιπλωθεί πέρα από το Hawkins στην τέταρτη σεζόν. “Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πράγμα που θα συμβεί είναι ότι θα ανοίξει λίγο, όχι από την άποψη του μεγέθους ή των ειδικών εφέ, αλλά από την άποψη ότι περισσότερες γραμμές πλοκής θα λάβουν χώρα έξω από το Hawkins” είχε τονίσει ο Matt Duffer.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση