Η ξεκαρδιστική ανάρτηση Κουτσόπουλου στο Twitter για το GNTM -Συμβουλές για ζευγάρια και... τηλεκοντρόλ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2019 16:25 Η ξεκαρδιστική ανάρτηση Κουτσόπουλου στο Twitter για το GNTM -Συμβουλές για ζευγάρια και... τηλεκοντρόλ

Το αιώνιο πρόβλημα της... επιβολής επί του τηλεκοντρόλ στο σπίτι έθιξε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με ανάρτησή του στο Twitter.

Ο κριτής του MasterChef μπορεί να μην «πυροβολεί» καθημερινά στο Twitter, πολύ περισσότερο τώρα που δεν παίζει στον αέρα η μαγειρική εκπομπή, όταν όμως το κάνει, οι αναρτήσεις του γίνονται πραγματικά viral.

Το βράδυ της Τρίτης λοιπόν από τη μία μεριά του καναπέ βρέθηκαν οι γυναίκες, που κατά πλειοψηφία θα ήθελαν να δουν GNTM 2 και από την άλλη οι «δικοί τους», που σίγουρα προτιμούσαν μπάλα και Champions League.

Πρόταση γάμου με τηλεκοντρόλ στο χέρι προτείνει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

«Κορίτσια, αν τώρα που μιλάμε είστε με τον δικό σας στο σαλόνι αλλά κρατάτε εσείς το τηλεκοντρόλ, σηκωθείτε δώστε του ένα φιλί και ζητήστε τον σε γάμο», έγραψε με τον δικό του χιουμοριστικό τρόπο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σημειώνοντας ότι αναφέρεται στη μάχη μεταξύ GNTM και Champions League.

Τι απάντησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στα σχόλια των χρηστών

Η ανάρτηση το βράδυ της Τρίτης πήρε χιλιάδες likes και δεκάδες σχόλια. Μια χρήστρια του Twitter ρώτησε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο τι συμβαίνει αν τελικά εκείνος αποδεχτεί την πρόταση γάμου. «Άλλαξέ το κατευθείαν και ξεκίνα να ρωτάς τι είναι το offside».


Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζεσταίνει τις μηχανές του στα social media, καθώς πολύ σύντομα, μέσα στον Οκτώβριο, ξεκινούν τα γυρίσματα για την τέταρτη σεζόν του MasterChef.

Πηγή: iefimerida.gr
 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση