Netflix: Καταφτάνει ο 3ος κύκλος της σειράς που βλέπει ακόμα και η βασίλισσα της Αγγλίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019 09:16 Netflix: Καταφτάνει ο 3ος κύκλος της σειράς που βλέπει ακόμα και η βασίλισσα της Αγγλίας

Το εθιστικό «The Crown», μια σειρά που θα μπορούσε κάλλιστα να έχει φτιαχτεί από το ΒΒC.

Επιστρέφοντας στο Μπάκιγχαμ για την τρίτη σεζόν του «Στέμματος», τα πρόσωπα στο παλάτι μοιάζουν ελαφρώς αλλαγμένα.

Το «The Crown» είναι η εγκεφαλική σειρά του Netflix που αγαπούν οι λάτρεις της ίντριγκας και της Ιστορίας, καθώς στο επίκεντρό της βρίσκονται οι έρωτες και οι συγκρούσεις της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, γεγονότα που έπαιξαν τον δικό τους ρόλο στο διάβα του 20ού αιώνα.

Και το αστείο της υπόθεσης είναι πως στη βασίλισσα Ελισάβετ αρέσει πολύ η Ολίβια Κόλμαν ως βασίλισσα Ελισάβετ! Παρά το γεγονός δηλαδή ότι η σειρά αποκαλύπτει και αφηγείται με θάρρος ακόμα και τις πιο σκοτεινές πλευρές της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, ξέροντας πως προφανώς θα τη δουν και τα ίδια τα μέλη της.

Η Ελισάβετ, φανατική της σειράς, βρήκε βέβαια κάποια σημεία της «υπερβολικά δραματοποιημένα». Η Ολίβια Κόλμαν φαίνεται πως συνυφαίνεται σιγά σιγά με το στέμμα, καθώς όπως θυμόμαστε έπαιξε τη βασίλισσα και στην «Ευνοούμενη» του Λάνθιμου.

«Είναι πια στο συμβόλαιό μου: θα παίζω μόνο βασίλισσες!», είπε η ίδια χαρακτηριστικά σε ένα προωθητικό της 3ης σεζόν του «The Crown». Μαζί της τώρα η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ και ο Τομπάιας Μένζις.

Η σειρά του Πίτερ Μόργκαν είναι εξόχως βρετανική, ό,τι σημαίνει τέλος πάντων αυτό για την τηλεόραση. Και σημαίνει απλά-απλά καλοφτιαγμένη τηλεόραση με έμφαση στους χαρακτήρες και τις λεπτομέρειες.

Ο νέος κύκλος εκτυλίσσεται μια δεκαετία μετά τον δεύτερο (που κάλυπτε από το 1957-1964) και αναμένεται να ρίξει φως στα παιδιά του Φιλίππου και της Ελισάβετ. Και της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς φυσικά, που μπαίνει κι αυτή στην ιστορία!

Διαθέσιμος στο Netflix από τις 17 Νοεμβρίου...

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση