Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ερωτικό σκάνδαλο στην ΕΡΤ: Οι πρωταγωνιστές στα δικαστήρια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019 23:35 Ερωτικό σκάνδαλο στην ΕΡΤ: Οι πρωταγωνιστές στα δικαστήρια

Οι δύο από τους 3 πρωταγωνιστές του ερωτικού σκανδάλου της TV βρέθηκαν σήμερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Στην Ευελπίδων βρέθηκαν σήμερα η σκηνοθέτης και ο σύζυγός της- κάμεραμαν της ΕΡΤ- που κατηγορούνται από την παρουσιάστρια ότι την παρενοχλούν. Η υπόθεση έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και η παρουσιάστρια με την οποία φέρεται να είχε σύντομη σχέση ο κάμεραμαν, κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα.

Η παρουσιάστρια, που έχει τεθεί σε αργία- σύμφωνα με πληροφορίες- από την διοίκηση της Δημόσιας Τηλεόρασης, κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα και κατηγορεί τους άλλους δύο για προσβολή της προσωπικότητάς της. Αφορμή τα μηνύματα που της έστειλε στο κινητό η σκηνοθέτης- σύζυγος του κάμεραμαν.

Τα ασφαλιστικά μέτρα εκδικάστηκαν σε αίθουσα της Ευελπίδν αλλά ήταν κεκλεισμένων των θυρών. Παρόντες ήταν μόνο η σκηνοθέτις και ο σύζυγός της. Με τα ασφαλιστικά μέτρα, η παρουσιάστρια ζητά να σταματήσουν να απευθύνονται στο πρόσωπό της, να μην την προσβάλουν και να μην την επισκέπτονται στον χώρο εργασίας της.

Η απόφαση για την προσωρινή διαταγή θα βγει τη Δευτέρα.

Ο δικηγόρος της παρουσιάστριας Γιώργος Κακουλάκης  δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η πελάτης του δέχεται μπούλiνγκ από το ζευγάρι. Σημειώνεται ότι το ζευγάρι έχει καταθέσει και αυτό από την πλευρά του μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση.

πηγή: thetoc.gr