GNTM spoiler: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί τη Δευτέρα στο Μιλάνο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 15:34 GNTM spoiler: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί τη Δευτέρα στο Μιλάνο

Τα spoiler αυτής της εβδομάδας επιβεβαιώθηκαν στο 100%, μετά και την χθεσινή αποχώρηση της Άννας, η οποία ξέσπασε σε κλάματα αφού δεν πίστευε με τίποτα ότι θα ήταν αυτή που θα αποχωρούσε. 

Τελικά οι κριτές βρήκαν την φωτογραφία της υπερβολική και σε σχέση με τις άλλες πέντε παίκτριες που τα πήγαν πολύ καλά, ήταν αυτή που έπρεπε να αποχωρήσει.

Την επόμενη εβδομάδα θα δούμε τα τρία τελευταία επεισόδια του GNTM. Τη Δευτέρα τα κορίτσια θα ταξιδέψουν στο Μιλάνο αλλά μία δεν θα καταφέρει να φτάσει τον στόχο της. Να γίνει δηλαδή το επόμενο top model της Ελλάδας.

Ο λόγος για τη Μαρία, η οποία ήταν πανευτυχής που θα ταξιδέψει στο Μιλάνο καθώς όπως αποκάλυψε θα μπει για πρώτη φορά στο αεροπλάνο, ωστόσο δεν θα καταφέρει να περάσει στον ημιτελικό.

Η Μαρία είναι η μεγάλη έκπληξη του διαγωνισμού αφού δεν είχε καμία σχέση με όλο αυτό. Ωστόσο κατάφερε να μπει στην πεντάδα και πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει ως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα στον διαγωνισμό, που έχει όλα όσα χρειάζεται για να κάνει πολλά πράγματα. 

Όπως και να 'χει η Μαρία έζησε μια πρωτόγνωρη εμπειρία μέσα στο GNTM και αυτό είναι ούτως ή άλλως ένα τεράστιο κέρδος για την ίδια…

Δείτε το τρέιλερ της επόμενης εβδομάδας…

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση