Πάνω από 26 εκατ. συνδρομητές του Netflix είδαν τον "Ιρλανδό"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 18:06 Πάνω από 26 εκατ. συνδρομητές του Netflix είδαν τον "Ιρλανδό"

Το Netflix έδωσε νέα στοιχεία για τον αριθμό των συνδρομητών του που παρακολούθησαν την ταινία "The Irishman"

Το Netflix έδωσε νέα στοιχεία για τον αριθμό των συνδρομητών του που παρακολούθησαν την ταινία "The Irishman" (Ο Ιρλανδός) στην πλατφόρμα streaming από τότε που κυκλοφόρησε, στο τέλος του περασμένου μήνα.

Μετά την προβολή της στις κινηματογραφικές αίθουσες, την 1η Νοεμβρίου η ταινία παραγωγής της τηλεοπτικής πλατφόρμας Netflix σε σκηνοθεσία Μάρτιν Σκορσέζε, με πρωταγωνιστές τους θρύλους της μεγάλης οθόνης, Ρόμπερτ ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο και Τζο Πέσι - είναι διαθέσιμη στο Netflix από τις 27 Νοεμβρίου.

Ο Τεντ Σαράντος, γενικός διευθυντής περιεχόμενου της πλατφόρμας αποκάλυψε στο πρόσφατο συνέδριο UBS Global TMT Conference στη Νέα Υόρκη, ότι έως τις 10 Δεκεμβρίου, 26,4 εκατομμύρια από τους συνολικά 158 εκατομμύρια συνδρομητές έχουν παρακολουθήσει το 70% ή περισσότερο από τη διάρκειας 209 λεπτών ταινία.   

Η πλατφόρμα streaming εκτιμά επίσης ότι έως το τέλος του 2019 ο αριθμός των συνδρομητών που θα έχουν δει την ταινία θα φθάσει τα 40 εκατομμύρια.

Τα πρόσφατα στοιχεία του Nielsen έδειξαν ότι στην πρεμιέρα στο Netflix του "The Irishman" 751.000 Αμερικανοί τηλεθεατές συντονίστηκαν στην πλατφόρμα για να παρακολουθήσουν την ταινία. Επίσης, 930.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν την ταινία ολόκληρη εκείνη την ημέρα.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση