GNTM 2 απόψε ο τελικός: Πώς θα βγει απόψε η νικήτρια - Παίρνει 50.000 ευρώ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 14:44 GNTM 2 απόψε ο τελικός: Πώς θα βγει απόψε η νικήτρια - Παίρνει 50.000 ευρώ

Η μεγάλη βράδια του GNTM 2 έφτασε.

Η Κέισι Μίζιου, η Αννα-Μαρία Ηλιάδη και η Κάτια Ταραμπάνκο απόψε θα διεκδικήσουν τον τίτλο και περιμένουν με αγωνία τη βαθμολογία των τεσσάρων κριτών, της Βίκυς Καγιά, του Αγγελου Μπράτη, της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Δημήτρη Σκουλού.

Η κοπέλα που θα καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο του GNTM 2 θα πάρει το ποσό των 50.000 ευρώ, θα κάνει αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας με κορυφαίο πρακτορείο και θα φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο περιοδικού μόδας. Επίσης, η Βίκυ Καγιά όπως έχει δηλώσει μέσα από την εκπομπή θ' ανακοινώσει κατά τη διάρκεια του τελικού μία ακόμη έκπληξη από τους κριτές ως έπαθλο για τη μεγάλη νικήτρια.

Ο ρόλος του κοινού απόψε

Ομως απόψε σημαντικό ρόλο θα παίξει το κοινό και η ψήφος του. Η ψηφοφορία του κοινού θα γίνει μέσω του «my.star.gr».

Η όλη διαδικασία με τη συμμετοχή των τηλεθεατών θα ξεκινήσει μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, οπότε θα βγει στον αέρα το live μέρος του τελικού, αφού μέχρι εκείνη την ώρα (21.00 - 24.00) θα προβάλλεται σε μαγνητοσκόπηση το κομμάτι των δοκιμασιών με τις επιδόσεις των κοριτσιών σε κάθε σετ και την ανακοίνωση των βαθμολογιών για τις δύο φωτογραφίσεις από πλευράς των τεσσάρων κριτών. Θα εξαιρεθεί η βαθμολογία για την τελευταία δοκιμασία, η οποία θα ανακοινωθεί live μαζί με τα ποσοστά που θα δώσει το κοινό.

Οι δοκιμασίες 

Τα τρία καλλίγραμμα κορίτσια κλήθηκαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε τρία διαφορετικά concept φωτογράφισης. Στην πρώτη δοκιμασία οι υποψήφιες φορώντας πανάκριβα κοσμήματα ποζάρουν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, στη δεύτερη οι τρεις διαγωνιζόμενες φορούν τα καλά τους για να δώσουν το καλύτερο κλικ ως προσκεκλημένες σε πάρτυ, ενώ στην τρίτη δοκιμασία τις περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Η παραγωγή προσκάλεσε τους συντρόφους των φιναλίστ για μια ρομαντική φωτογράφιση με φόντο την Ακρόπολη.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση