My Style Rocks: Ποιά παίκτρια εξαφανίστηκε μετά το 1ο επεισόδιο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 19:29 My Style Rocks: Ποιά παίκτρια εξαφανίστηκε μετά το 1ο επεισόδιο

Ηταν στην πρεμιέρα του My Style Rocks, ολοκλήρωσε το πρώτο επεισόδιο και μετά έγινε καπνός.

Ο λόγος για την Λένα Χαριζόπουλος, η οποία μετά το πρώτο επεισόδιο εγκατέλειψε το reality μόδας δίχως εξηγήσεις. Η 40χρονη μελαχρινή, μάλλον, δεν άντεξε την πίεση των γυρισμάτων και έφυγε μετά την πρώτη καλησπέρα.

Φαίνεται πως τα σχόλια που της έκαναν οι κριτές δεν ήταν αυτά που περίμενε, ούτε και η συνολική βαθμολογία και μη μπορώντας να αντέξει, έφυγε. Είναι ενδεικτικό πως στην έναρξη του δεύτερου επεισοδίου δεν εμφανίστηκε, ενώ η Κατερίνα Στικούδη ενημέρωσε για την αποχώρηση της. «Δυστυχώς η Λένα Χαριζόπουλος δεν μπόρεσε να είναι μαζί μας, για προσωπικούς της λόγους».

Η Λένα θα γυρίσει νωρίτερα απ΄αυτό που ήλπιζε στην δουλειά της και στο lifestyle blog που διατηρεί.

Σύμφωνα με το βιογραφικό που έχει αποστείλει ο ΣΚΑΪ, η Λένα προέρχεται από εύπορη οικογένεια, η οποία διατηρούσε αλυσίδα φροντιστηρίων. Η ενασχόλησή της με τη μόδα ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη, όπου μία φίλη της, που δούλευε ως merchandiser στη Victoria Secret, της πρότεινε να ασχοληθεί με τον χώρο. Είναι οπαδός του «ευ ζην», της αρέσει η καλή ζωή και πάθος της είναι τα ταξίδια τα οποία και έχει καταφέρει να κάνει μέρος της δουλειάς της. Είναι σύμβουλος επικοινωνίας σε μεγάλους οίκους μόδας και διατηρεί lifestyle blog που έχει να κάνει με την αισθητική, την πολυτέλεια και ενίοτε με σχεδιαστές. Έχει δουλέψει ως υπεύθυνη επικοινωνίας και visual merchandiser στο Λονδίνο και στη Ρώμη σε μεγάλους οίκους μόδας. Έχει κάνει δύο γάμους.

Το My Style Rocks για την Λένα Χαριζόπουλος τελείωσε στην πρεμιέρα…

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση