MEGA: Ποια σειρά που σάρωνε σε τηλεθέαση επιστρέφει με την πρεμιέρα του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 10:09 MEGA: Ποια σειρά που σάρωνε σε τηλεθέαση επιστρέφει με την πρεμιέρα του

Το MEGA επιστέφει και μαζί του επιστρέφει και ένα πρόγραμμα που είχε σαρώσει σε τηλεθέαση.

Μετά την είδηση πως θα δούμε και πάλι στις οθόνες μας το «Παρά πέντε» του Γιώργου Καπουτζίδη, το κανάλι έδωσε τα χέρια για ακόμη μια κωμική σειρά. Σύμφωνα με πληροφορίες το MEGA συμφώνησε και με τον Λάκη Λαζόπουλο να επιστρέψουν οι «Δέκα μικροί Μήτσοι» σε επανάληψη. Μάλιστα, θα τους εντάξουν άμεσα στο πρόγραμμα τους.

Η σειρά του Λάκη Λαζόπουλου παιζόταν από το 1992 έως το 2003, σε αραιά διαστήματα προβολής, έως και ετήσια, με συνολικά 44 επεισόδια.

Το Mega, θα αρχίσει να εκπέμπει και πάλι την πρώτη Δευτέρα του Φεβρουαρίου με πρόγραμμα ενημερωτικό και με ψυχαγωγικό το οποίο θα προέρχεται από την αξιοποίηση της περίφημης ταινιοθήκης.

Ο Πέτρος Μπούτος έχει την ευθύνη του τομέα της ψυχαγωγίας και ο Σταμάτης Μαλέλης είναι επικεφαλής στον τομέα της ενημέρωσης. Τις επόμενες μέρες θα δοθούν στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες που αφορούν το περιεχόμενο του προγράμματος του καναλιού.

Όλο το πρόγραμμα 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life σε διευρυμένη σύσκεψη στελεχών που πραγματοποιήθηκε, εξετάστηκαν όλες οι παράμετροι - τεχνικές, και αποφασίστηκε ότι η πρεμιέρα του Mega με ολοκληρωμένο πρόγραμμα θα γίνει στις αρχές Φεβρουαρίου.

Το σήμα και το λογότυπο του Mega, ωστόσο, θα βγουν στον αέρα έως και επτά ημέρες νωρίτερα για να προλάβουν οι τηλεθεατές να επασυντονίσουν τους δέκτες του, καθώς θα μεταδίδονται αρχικά "μπάρες" με την ένδειξη ότι το Mega έρχεται. 

Το πρόγραμμα θα ξεκινά στις 7:00 με ενημερωτικό μαγκαζίνο που θα παρουσιάζουν ο Νίκος Φιλιππίδης (άρτι αφιχθείς από τον ΣΚΑΪ) και ο Ντίνος Σιωμόπουλος, ενώ στον τελικό σχεδιασμό επιστρέφουν η Μπάγια Αντωνοπούλου και η Τζίνα Μοσχολιού. 

Στις 11:00 θα ακολουθεί άλλη ενημερωτική εκπομπή με τους Θανάση Φουσκίδη, Ανδρέα Παπαδόπουλο και Δάφνη Καραβοκύρη, ενώ στη 1 το μεσημέρι θα μεταδίδεται το μεσημεριανό δελτίο.

Μετά από σχεδόν τρεις ώρες επαναλήψεων σειρών του Μega, στις 17:00 θα ακολουθεί το δελτίο νοηματικής και αμέσως μετά ο Νίκος Ευαγγελάτος με δίωρη εκπομπή.

Λίγο πριν από το κεντρικό δελτίο, θα γίνεται διάλειμμα για… Καπουτζίδη.

Στις 19:00 θα πάρουν θέσεις οι «Σαββατογεννημένες» που θα δίνουν lead-in στο κεντρικό δελτίο με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου, που θα βγαίνει ταυτόχρονα με τον ΣΚΑΪ και το Star, στις 19:50. 

Στην prime time θα επιλεγεί ένα μείγμα από τις δημοφιλέστερες σειρές του Mega σε επανάληψη, αλλά και ταινίες πρώτης προβολής που εξασφάλισε η Alter Εgο σε συμφωνία-πακέτο με τη Sony.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση