Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιώργος Καπουτζίδης: Η νέα θέση του στο Mega και η εκπομπή που ετοιμάζει

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 16:55 Γιώργος Καπουτζίδης: Η νέα θέση του στο Mega και η εκπομπή που ετοιμάζει

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε τα επαγγελματικά του σχέδια στο «MEGA Mag».

Στους τηλεοπτικούς δέκτες επέστρεψε σήμερα στις 6 το πρωί το Mega, ξεκινώντας με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» το νέο του πρόγραμμα, με τον Νίκο Φιλιππίδη και την Μπάγια Αντωνοπουλου. Στις 10 το πρωί ήρθε η σειρά της εκπομπής «MEGA Magazino» (με τους Θανάση Φουσκίδη, Ανδρέα Παπαδόπουλο και Δάφνη  Καραβοκύρη) να κάνει τη δική της πρεμιέρα έχοντας ως πρώτο καλεσμένο τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος έχει αναλάβει νέα θέση στο Mega στον τομέα της μυθοπλασίας, ενώ σύντομα θα βγει στους δέκτες η νέα αθλητικού περιεχομένου εκπομπή του. Μάλιστα, ο Καπουτζίδης μίλησε με ενθουσιασμό και συγκίνηση για το νέο επαγγελματικό του βήμα, στο κανάλι που έκανε τις μεγάλες επιτυχίες, όπως οι «Σαββατογεννημένες», στο «Παρά Πέντε» και «Εθνικής Ελλάδος».

«Το πιο γρήγορο, αυτό που έρχεται άμεσα, είναι ότι όντως θα δούμε στις οθόνες του Mega μια εκπομπή η οποία παρουσιάζει όλους τους Έλληνες αθλητές που θα ταξιδέψουν στο Τόκιο για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Γνωρίζουμε τις προσωπικότητες, την καθημερινότητά τους, τα αθλήματά τους, τον μόχθο τους από πρώτο χέρι. Έχουμε ξεκινήσει ήδη γυρίσματα. Νιώθω ήδη πιασμένος, γιατί συμμετέχω κι εγώ. Μετά την ιστιοπλοΐα και την κωπηλασία, δεν μπορώ να ξαναμπώ στο νερό. Αυτή η εκπομπή θα κορυφωθεί στο Τόκιο. Σκοπεύουμε να πάμε εκεί, να έχουμε εκπομπές από εκεί», δήλωσε μεταξύ άλλων για τη νέα εκπομπή.

Όσο για τη θέση που θα αναλάβει στον τομέα μυθοπλασίας του Mega, είπε: «Παράλληλα είμαι κι εγώ στην ομάδα του Mega που φτιάχνει τη μυθοπλασία. Η Ιζαμπέλα Σασλόγλου, ο Πέτρος Μπούτος είναι η ισχυρή ομάδα και από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι που δουλεύουμε εκεί και προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ωραία μυθοπλασία, η οποία θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο. Είναι μια δύσκολη, υπεύθυνη θέση αλλά και πολύ ευχάριστη που νιώθω ότι θα κάνω καλή δουλειά εκεί. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε τα σενάρια που έχουν έρθει, να δουλέψουμε πάνω σε αυτά, να επιλέξουμε τα πιο ωραία και ταιριαστά για το προφίλ του Mega και τους τηλεθεατές του».

Για το αν θα επιστρέψει και με νέα δική του σειρά, είπε: «Είχα ξεγράψει το ενδεχόμενο να γράψω για την τηλεόραση. Το σκέφτομαι όμως πολύ σοβαρά και αυτό. Οπότε θα τα βάλουμε σιγά σιγά τα πράγματα σε σειρά. Θα κάνουμε την εκπομπή με τα αθλητικά, θα φτιάξουμε την ομάδα της μυθοπλασίας και μετά νομίζω θα δείτε και από εμένα μια δουλειά».

Πηγή: newsbeast.gr