Big Brother: Αυτό είναι το σπίτι των παικτών - Ποιοι μπαίνουν

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 16:55 Big Brother: Αυτό είναι το σπίτι των παικτών - Ποιοι μπαίνουν

Ήδη το σπίτι του "Μεγάλου Αδελφού" έχει διαμορφωθεί.

Το Big Brother επιστρέφει σε λίγες εβδομάδες στην ελληνική τηλεόραση και ήδη το σπίτι του "Μεγάλου Αδελφού" έχει διαμορφωθεί.

Εικόνες από drones εξασφάλισε το Up Stories.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο Χάρης Βαρθακούρης θα είναι ο παρουσιαστής του Big Brother που θα προβάλλεται από τον Μάρτιο στον ΣΚΑΪ. 

Το κανάλι του Φαλήρου με ανακοίνωσή του αναφέρει πως ο Χάρης Βαρθακούρης θα δώσει μία ιδιαίτερη νότα στο ριάλιτι αναλαμβάνοντας την παρουσίαση των live shows.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:

"Ο Χάρης Βαρθακούρης στον ΣΚΑΪ. Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χάρη Βαρθακούρη. Ο δημοφιλής συνθέτης και ερμηνευτής εντάσσεται στο δυναμικό του σταθμού, με διαφορετικό ρόλο από αυτόν που μας έχει συνηθίσει. Ο Χάρης Βαρθακούρης, με το ανατρεπτικό του χιούμορ, θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στο "Big Brother" της νέας εποχής, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση των live shows".

Ποιοι μπαίνουν στο σπίτι

Τα casting  έχουν ολοκληρωθεί και  ξεκίνησαν οι ιατρικές εξετάσεις και τα ψυχολογικά τεστ για τους υποψήφιους που θα περάσουν το κατώφλι του σπιτιού. 9 γυναίκες και 7 άνδρες θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο του μεγάλου νικητή, μεταξύ των οποίων 2 επώνυμες γυναίκες και ένας επώνυμος άνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο επώνυμος άνδρας είναι youtuber με πολλούς followers από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και ένας αντιδήμαρχος από τη Βόρεια Ελλάδα.

Μέσα στο σπίτι θα υπάρχει φέτος ένα δωμάτιο που θα ονομάζεται captain room, με διπλό κρεβάτι και τζακούζι όπου εκεί αναμένεται να δουν πολλά τα μάτια μας. Αυτό θα είναι το έπαθλο για όσους κερδίζουν τις δοκιμασίες που θα βάζει η παραγωγή στους παίκτες.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση