MasterChef: "Μένουμε Σπίτι" και για την Κατερίνα - Δεν βγήκε με την υπόλοιπη ομάδα για το έπαθλο [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 23:24 MasterChef: "Μένουμε Σπίτι" και για την Κατερίνα - Δεν βγήκε με την υπόλοιπη ομάδα για το έπαθλο [Βίντεο]

Αν και αρχηγός της νικήτριας ομάδας, προτίμησε να μην απολαύσει το έπαθλο με τους συμπαίκτες της

Άλλο ένα επεισοδιακό (σιγά το νέο...) ήταν το σημερινό για το MasterChef.

Οι κριτές ανακοίνωσαν ότι η μπλε ομάδα με αρχηγό την Κατερίνα κέρδισε και θα απολαύσει το έπαθλο. Αντί, όμως, να πανηγυρίσουν και να χαρούν για τη νίκη, τα μέλη της ομάδας τσακώθηκαν με... αφορμή κάτι που δεν κατάλαβε κανείς εκτός από την Κατερίνα...

Ο Γιώργος της είπε "σου τα έλεγα ότι θα κερδίσουμε, ήσουν με την ομάδα που δεν χάνει ποτέ" και η Κατερίνα το θεώρησε... αλαζονικό. "Δεν μου αρέσουν αυτά, η έπαρση με ενοχλεί" απάντησε και ο καβγάς ξέσπασε. "Δεν χαίρεσαι γιατί δεν μπορείς να μας στείλεις υποψήφιους", της είπε ο Γιώργος και αυτή απάντησε: "Μην παίζεις άλλο θέατρο".

Όλα αυτά μπροστά στους εμβρόντητους παίκτες της ηττημένης ομάδας, οι οποίοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί οι αντίπαλοί τους φέρονται έτσι εφόσον κέρδισαν την ομαδική δοκιμασία.

Όμως, φαίνεται πως η Κατερίνα δεν αντέχει κανέναν μέσα στο σπίτι του MasterChef, αφού επέλεξε να μη βγει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην έξοδο-έπαθλο με τον Γιάννη Αποστολάκη. Έκατσε μόνη της στο σπίτι, γιατί δεν ήθελε να έχει επαφές με κανέναν. "Μένουμε Σπίτι" και από την Κατερίνα δηλαδή, όχι λόγω κορονοϊού, αλλά λόγω... παρανοϊού.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση