Masterchef - spoiler: Ποιοι παίκτες παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 11:40 Masterchef - spoiler: Ποιοι παίκτες παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό - ΒΙΝΤΕΟ

Τους παίκτες του Masterchef που θα καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό και θα διεκδικήσουν το έπαθλο του ριάλιτι μαγειρικής αποκάλυψε στην εκπομπή «Μεσημέρι #yes», η Νάνσυ Νικολαΐδου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο MasterChef έχουν ήδη τους δύο φιναλίστ. Οι δύο επίδοξοι μάγειρες που θα διεκδικήσουν το έπαθλο είναι ο Σταύρος Γεωργίου και ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Το πότε όμως θα γίνει ο τελικός αλλά και το αν θα γίνει παρουσία και των υπόλοιπων παικτών του ριάλιτι μαγειρικής είναι ακόμη άγνωστο. «Είναι ακόμα θολό το τοπίο για το τι μπορεί να συμβεί με τον τελικό. Το ένα σενάριο λέει ότι ο τελικός μπορεί να γίνει τον Σεπτέμβριο, αναλόγως με το πως θα έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, το δεύτερο σενάριο είναι μήπως γίνει γρηγορότερα, μέσα στο καλοκαίρι. Κανείς δεν ξέρει ποιο από τα δύο θα γίνουν γιατί θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις που μας περιμένουν τους επόμενους δύο μήνες», είπε η Νάνσυ Νικολαΐδου.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση