Φοβούνται οι Αρχές ακόμα και για τη ζωή της Αγγελικής Νικολούλη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015 11:09 Φοβούνται οι Αρχές ακόμα και για τη ζωή της Αγγελικής Νικολούλη
Η υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου, έχουν δημιουργήσει προβλήματα στην Αγγελική Νικολούλη.
 
Σε μία παράξενη φάση βρίσκεται η Αγγελική Νικολούλη, που σύμφωνα με δημοσίευμα φοβούνται ακόμα και για τη ζωή της οι Αρχές, με τους αστυνομικούς να γνωρίζουν όλες τις απειλές που έχει δεχτεί για συγκεκριμένη υπόθεση. 
 
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, η ίδια η δημοσιογράφος διαπίστωσε ότι την παρακολουθεί ένα ύποπτο αυτοκίνητο και την περασμένη εβδομάδα πήγε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και έδωσε λεπτομερή στοιχεία στους αξιωματικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι της ζήτησαν να δώσει κατάθεση για όλα όσα συμβαίνουν.
 
 
Τι συνέβη
 
Πριν από αρκετές μέρες εμφανίστηκε ένα μαύρο αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια έξω από το σπίτι της, με τους επιβάτες να παρακολουθούν τις κινήσεις της, κάτι που αντιλήφθηκε και συγκράτησε τον αριθμό της πινακίδας κυκλοφορίας, αλλά στη συνέχεια διαπίστωσε ότι είναι πλαστή.
 
Αυτό το συμβάν προστέθηκε σε μια σειρά από απειλές που δέχεται η δημοσιογράφος τόσο στο σπίτι της όσο και στην εκπομπή της, με αποτέλεσμα να έχει πάρει πρόσθετα μέτρα για την προστασία της. Οι απειλές που δέχεται σχετίζονται με την υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο.
 
 
Τα απειλητικά μηνύματα προς την Αγγελική Νικολούλη, έχουν να κάνουν με την παρουσία της στη δευτεροβάθμια εκδίκαση της υπόθεσης τον ερχόμενο Ιανουάριο, όπου είναι βασική μάρτυρας κατηγορίας.
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση