Επεισόδιο Πρετεντέρη - Τσελέντη στο δελτίο: «Δεν είστε ενημερωμένος» - «Συνήθως είμαι»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014 00:44 Επεισόδιο Πρετεντέρη - Τσελέντη στο δελτίο: «Δεν είστε ενημερωμένος» - «Συνήθως είμαι»

«Το τι έχετε κάνει για άλλους σεισμούς δεν μας αφορά»!

Με διαφωνία και ανταλλαγή ειρωνικών εκφράσεων μεταξύ του Άκη Τσελέντη και του Γιάννη Πρετεντέρη ξεκίνησε η συζήτηση για τους σεισμούς, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Με λογομαχία ξεκίνησε η παρουσία του Άκη Τσελέντη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA. Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου ανέφερε: «Άκουσα προηγουμένως να λέτε "έντονη διαφωνία μεταξύ σεισμολόγων". Εγώ δεν είδα να έχουμε καμία διαφωνία μεταξύ μας». Άμεση ήταν η αντίδραση του Γιάννη Πρετεντέρη: «Κύριε Τσελέντη... Τι λένε οι άλλοι... Τι λέτε εσείς! Ήταν ο κύριος σεισμός; Δώστε μας μια εικόνα της δικής σας εκτίμησης και αφήστε τους άλλους σεισμολόγους». 

«Αφήστε με να μιλήσω πρώτα και θα σας απαντήσω. Το τι έχω πει εγώ, ίσως δεν είστε καλά ενημερωμένος, από το πρωί εξέφρασα μια επιφυλακτικότητα και είπα ότι εγώ πιστεύω ότι αυτός μάλλον δεν είναι ο κύριος σεισμός», απάντησε ο Άκης Τσελέντης. «Συνήθως είμαι καλά ενημερωμένος», είπε ενοχλημένος ο Γιάννης Πρετεντέρης. «Χαίρομαι που το ακούω» σημείωσε ο σεισμολόγος. «Το τι έχετε κάνει για άλλους σεισμούς δεν μας αφορά», κατέληξε ο δημοσιογράφος.

zappit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση