Η 6η σεζόν «Game of Thrones» θ' αργήσει να έρθει, όσο κι ο χειμώνας στο Γουέστερος...

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015 14:27 Η 6η σεζόν «Game of Thrones» θ' αργήσει να έρθει, όσο κι ο χειμώνας στο Γουέστερος...
Λίγο περισσότερο θα πρέπει να περιμένουμε για τα νέα επεισόδια «Game of Thrones», γιατί το καλό πράγμα αργεί να γίνει, όπως καλά γνωρίζει ο Τζον Σνόου.
 
Δεν είναι επίσημο, προκύπτει όμως από τον υπόλοιπο προγραμματισμό του HBO για τη σεζόν που έρχεται. Το κανάλι ανακοίνωσε ότι στις 14 Φεβρουαρίου, για να γιορτάσουμε του Αγίου Βαλεντίνου με ροκ και κόκες, ξεκινά με διπό επεισόδιο του «Vinyl», η συνεργασία Μάρτιν Σκορσέζε - Μικ Τζάγκερ, συνολικά 10 επεισοδίων, που θα διαρκέσει, δηλαδή, ως τις 24 Απριλίου.
 
Μαζί του θα τελειώσουν και οι νέες σεζόν των δύο άλλων σειρών που συμπληρώνουν το κυριακάτικο βραδινό πρόγραμμα του HBO, το «Girls» και το «Togetherness», αφήνοντας ως πρώτη πιθανή ημερομηνία έναρξης του «Game of Thrones» την Κυριακή, 1η Μαΐου, ανήμερα Πάσχα για εμάς, όπως και πέρσι, μόνο που φέτος το Πάσχα πέφτει αργότερα από το περσινό.
 
Και θα πει κανείς, καλά, τέτοια ιστορία για μια-δυο βδομάδες καθυστέρηση; Και θ' απαντήσουμε, μήπως θυμάστε τι περιμένουμε να μάθουμε;
 
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση