Survivor 2024: Αυτή η ομάδα κερδίζει στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 18:13 Survivor 2024: Αυτή η ομάδα κερδίζει στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας

Ένα πολύ δυνατό επεισόδιο θα παρακολουθήσουν και σήμερα (11/3) οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor. Κόκκινοι και Μπλε θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να καταφέρουν να κατακτήσουν την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Τη στιγμή που οι εντάσεις στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αυξάνονται, στο χθεσινό (10/3) επεισόδιο ο Γιώργος Λιανός σε ένα έκτακτο συμβούλιο του νησιού ανακοίνωσε στους παίκτες την οικειοθελή αποχώρηση του Παντελή Γιαννακάκη, καθώς και την δημιουργία των δύο νέων ομάδων.

«Μένουμε λοιπόν εδώ οι υπόλοιποι και σίγουρα αναρωτιέστε τον λόγο για τον οποίο σας καλέσαμε σε έκτακτο συμβούλιο. Κάποιοι από εσάς ίσως να το έχουν υποπτευθεί γιατί ήρθε η στιγμή της χρονιάς στην οποία γυρίζουμε σελίδα», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας την νίκη κατάφεραν να πάρουν οι Κόκκινοι, αναγκάζοντας έτσι τους Μπλε να βγάλουν ένα παίκτη της ομάδας τους στον τάκο. Από την κάλπη, πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση βγήκε η Ευγενία Μπόρλα.

Η ομάδα που κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, οι Κόκκινοι θα κερδίσουν και στο αποψινό (11/3) επεισόδιο, κατακτώντας και την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Μένει φυσικά να δούμε ποιον παίκτη τους θα βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση οι Μπλε.

Δείτε το trailer για το αποψινό επεισόδιο

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση