Αν περιμένετε τον τελευταίο τόμο του "Game of Thrones", θα περιμένετε πολύ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Ιανουαρίου 2016 19:58 Αν περιμένετε τον τελευταίο τόμο του "Game of Thrones", θα περιμένετε πολύ

Το 'Games of Thrones' δε φαίνεται να τελειώνει. ο συγγραφέας του έπους Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν ανακοίνωσε ότι δεν έχει τελειώσει τον τελευταίο τόμο

Οι λάτρεις της τηλεοπτικής σειράς "Game of Thrones" (Το Παιγνίδι του Στέμματος) θα περιμένουν αρκετά, καθώς ο συγγραφέας Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν ανακοίνωσε στη διάρκεια της χθεσινής νύκτας ότι δεν έχει τελειώσει τον τελευταίο τόμο αυτού του μυθιστορήματος επικής φαντασίας.

"'The Winds of Winter" (Οι άνεμοι του χειμώνα) δεν έχουν τελειώσει", ανακοίνωσε ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν με μακροσκελές σημείωμα στο μπλογκ του λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. «Είστε απογοητευμένοι και δεν είστε οι μόνοι. Οι επιμελητές και οι εκδότες μου είναι απογοητευμένοι, το δίκτυο HBO (σ.σ.: στο οποίο ανήκει η παραγωγή της σειράς) είναι απογοητευμένο, οι ατζέντηδές μου και οι ξένοι εκδότες και οι μεταφραστές είναι απογοητευμένοι (...) Όμως αυτός που είναι πιο απογοητευμένος είμαι εγώ».

Ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν ήλπιζε να παραδώσει το χειρόγραφο στους εκδότες του στο τέλος του 2015 ώστε «Οι άνεμοι του χειμώνα», ο 6ος τόμος του λογοτεχνικού έπους «Ο σιδερένιος θρόνος"» στο οποίο βασίζεται η τηλεοπτική σειρά παραγωγής του HBO, να μπορέσουν να εκδοθούν στην αρχή της χρονιάς.

Ο συγγραφέας είχε ήδη χάσει μια προηγούμενη προθεσμία, τη γιορτή Χαλοουίν, την τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου.

Μ' αυτή την τελευταία καθυστέρηση, προειδοποίησε ο Μάρτιν, «Οι άνεμοι του χειμώνα»« είναι «πολύ σίγουρο» ότι δεν θα εκδοθούν πριν από την προβολή της έκτης σεζόν του "Game of Thrones" από το HBO τον Απρίλιο. «Για χρόνια οι αναγνώστες μου είχαν προβάδισμα έναντι των τηλεθεατών. Φέτος, για πολλούς λόγους, θα συμβεί το αντίθετο».

Ο συγγραφέας φάνηκε εξάλλου επιφυλακτικός αναφορικά με την ημερομηνία που θα φθάσει το "Winds of Winter" στα βιβλιοπωλεία.

«Οι προθεσμίες μου προκαλούν άγχος», έγραψε.

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση