Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ιστορίες» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2016 08:56 «Ιστορίες» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

H τηλεοπτική ενημέρωση στα καλύτερά της! Για τις «Ιστορίες» του ΣΚΑΪ ο λόγος, που ντεμπουτάρουν την προσεχή Τρίτη μετά τις έντεκα το βράδυ. Εκπομπή σπονδυλωτή και σύνθετη, με συνεντεύξεις, έρευνες και εξομολογήσεις για όσους και όσες ενδιαφέρονται να μάθουν τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτό τον τόπο και ποιός πραγματικά τον κυβερνάει. Με τον Αλέξη Παπαχελά, την Σία Κοσιώνη και τον Παύλο Τσίμα.

Στην πρώτη εκπομπή ξεχωρίζει μια αποκλειστικότητα: η πρώτη συνέντευξη του Γιάννη Στουρνάρα από τη θέση του διοικητού της Τραπέζης της Ελλάδος. Μιλάει στον Αλέξη Παπαχελά για όλα τα ζητήματα της οικονομίας και της οικονομικής πολιτικής, λύνοντας απορίες και ξεκαθαρίζοντας καταστάσεις. 

Στην ίδια εκπομπή η Σία Κοσιώνη, ξεδιαλύνει τον μύθο και αναλύει το φαινόμενο Βασίλη Λεβέντη. Η πορεία του, τα πιστεύω του, οι πεποιθήσεις του περνούν από τον μεγθυντικό φακό του ΣΚΑΪ, ενώ, φυσικά, δεν λείπει και η οικογένειά του.

Ο Παύλος Τσίμας τέλος, ρίχνει φως στην υπόθεση εκλογές της Νέας Δημοκρατίας. Με ένα οδοιπορικό που ξεκινάει από τις Σέρρες, συνεχίζεται στη Θεσσαλονίκη και καταλήγει στην καρδιά τόσο του εσωκομματικού μηχανισμού όσο και του νεοδημοκράτη ψηφοφόρου. 

Στις "Ιστορίες", με ιστορίες για πλήρη, σφαιρικη και αντικειμενική ενημέρωση.