Φιλαράκια: Η μεγάλη επιστροφή - Ποιος θα λείπει από το reunion

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016 16:57 Φιλαράκια: Η μεγάλη επιστροφή - Ποιος θα λείπει από το reunion

Δώδεκα χρόνια μετά τους τίτλους τέλους της σειράς που άφησε εποχή, τα Φιλαράκια επιστρέφουν σε ένα μοναδικό reunion. Θα λείπει μόνο ένας.

Αυτό αποκάλυψε ο Matthew Perry, που υποδυόταν τον Chandler Bing, στο The Graham Norton Show. Τα όσα όμως είπε έρχονται να λυπήσουν τους θαυμαστές της σειράς που εδώ και χρόνια ελπίζουν σε reunion. Θα είναι μια τηλεοπτική συνάντηση των πρωταγωνιστών για να τιμήσουν τον πρώην παραγωγό της επιτυχημένης σειράς Jim Burrows. Ενώ όλοι τους θα βρεθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ο Matthew Perry θα είναι κοντά τους από το Λονδίνο, κάνοντας την εισαγωγή του τηλεοπτικού σόου.

"Δεν είναι το reunion που όλοι ήλπιζαν. Τιμούν τον Jim Burrows. Οι άλλοι 5 θα είναι σε αυτή την τηλεοπτική συνάντηση και εγώ θα τους παρουσιάσω από το Λονδίνο λόγω του θεατρικού που θα συμμετέχω", σημείωσε αναφερόμενος στο ντεμπούτο του στο West End με το δικό του έργο "The End Of Longing" στις 2 Φεβρουαρίου στο Playhouse Theatre.

Μιλώντας στο The Graham Norton Show είπε πως δεν περίμενε ότι η σειρά θα γινόταν φαινόμενο. "Ήξερα ότι θα γίνει επιτυχία και ότι είχαμε κάτι ξεχωριστό, αλλά ποτέ δεν περίμενα αυτό που έγινε". Οι θαυμαστές της δημοφιλούς σειράς που βρισκόταν στον αέρα από το 1994 έως το 2004 ενθουσιάστηκαν όταν έμαθαν ότι τα αγαπημένα τους Φιλαράκια είναι σε ετοιμότητα για το τηλεοπτικό αφιέρωμα. Θα σηματοδοτούσε την πρώτη φορά μετά από περισσότερα από 10 χρόνια που θα τους βλέπαμε ξανά μαζί.

Ωστόσο φαίνεται ότι κανείς δεν πήρε το memo για την αδυναμία του Matthew Perry σε αυτό το αφιέρωμα του NBC που πρόκειται να προβληθεί στις 21 Φεβρουαρίου.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση