Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπρούσκο: Αποκαλυπτική συνέντευξη της Ελένης Βαΐτσου - Πως απαντά στις νέες φήμες για σχέση με τον Ανδρέα Γεωργίου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016 12:15 Μπρούσκο: Αποκαλυπτική συνέντευξη της Ελένης Βαΐτσου - Πως απαντά στις νέες φήμες για σχέση με τον Ανδρέα Γεωργίου
Ενώ επανακάμπτει το όργιο φημών ότι η πρωταγωνίστρια του δημοφιλούς σήριαλ του ΑΝΤ1 διατήρεί ερωτικό δεσμό με τον συμπρωταγωνιστή της Ανδρέα Γεωργίου εκείνη έδωσε απαντήσεις για τα πάντα και τους πάντες στην "ΑΓΟΡΑ".

Μίλησε για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο «Μπρούσκο», τον έρωτα στην ζωή της, καθώς όμως και τις έντονες φήμες που την συνοδεύουν, επεξηγώντας παράλληλα το πως λειτουργεί ως άνθρωπος τόσο εντός όσο και εκτός δημοσιότητας.

Επί δύο χρόνια κυκλοφορούν φήμες για την προσωπική σου ζωή, ότι έχεις δεσμό με τον Ανδρέα Γεωργίου και άλλα πολλά. Γενικά, πώς αντιμετωπίζεις τέτοιου είδους καταστάσεις;

Μου κάνει εντύπωση πως μετά από 2,5 χρόνια μου γίνεται ακόμη αυτή η ερώτηση σχεδόν σε κάθε συνέντευξη. Μάλλον πρέπει οι φήμες να κρατήσουν μέχρι να τελειώσει η σειρά…( σ.σ. γέλια).

Πιστεύεις ότι υπάρχουν όρια στον έρωτα; Ποια είναι τα δικά σου; Τα έχεις ξεπεράσει ποτέ;

Μάλλον εξαρτάται από τον άλλο αν θα σε κάνει να θες να ξεπεράσεις τα όριά σου.

Τι είναι αυτό που ζητάς από έναν άνδρα; Ποια είναι τα στοιχεία που σε εξιτάρουν;

Τα στοιχεία που θεωρώ απαραίτητα ακόμη και για να με κάνει να τον προσέξω είναι η ευγένεια και ο σεβασμός κι όχι μόνο ως προς εμένα. Ένας άντρας με καλούς τρόπους είναι πάντα ελκυστικός και γοητευτικός ακόμη κι όταν δεν τον βοηθάει η εξωτερική του εμφάνιση.

Θέλεις να παντρευτείς και να κάνεις οικογένεια;

Αυτό είναι κάτι που δε με απασχολεί. Θα το σκεφτώ όταν θα νιώσω πως θα ήθελα να το κάνω με τον άνθρωπο που θα είμαι. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να παντρευτώ μόνο και μόνο για να κάνω παιδιά. Για μένα προτεραιότητα έχει ο σύντροφος και δεν θεωρώ πως η ολοκλήρωση έρχεται με την απόκτηση των παιδιών. Τα παιδιά είναι μια κοινή επιθυμία και συνέχεια δύο ατόμων που έχουν αποφασίσει και θέλουν να είναι μαζί. Αν δεν βρω τον άνθρωπο που θα μου εμπνεύσει αυτή την επιθυμία και θελήσω να μεγαλώσω ένα παιδί, θα υιοθετήσω.

Πηγή: music.net.cy/vipnews.gr

newsit.com.cy