«Καλό ταξίδι Μαρία μου»! Κατέρρευσαν στον αέρα οι παρουσιαστές του Mega

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016 09:11 «Καλό ταξίδι Μαρία μου»! Κατέρρευσαν στον αέρα οι παρουσιαστές του Mega

Με λυγμούς προσπάθησε να ολοκληρώσει ο Δημήτρης Τάκης την εκπομπή! - «Η καρδιά μας είναι ματωμένη»!

Βαρύ το πένθος για την ελληνική δημοσιογραφία από την πρόωρη απώλεια της Μαρίας Παπουτσάκη. Η καταξιωμένη δημοσιογράφος εργαζόταν για 23 χρόνια στο Mega και όπως ήταν φυσικό, οι συνεργάτες της στο κανάλι ήταν η δεύτερη οικογένειά της. Στο τέλος της εκπομπής "Mega Σαββατοκύριακο", ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και ο Δημήτρης Τάκης λύγισαν στον αέρα όταν είδαν τις φωτογραφίες της Μαρίας Παπουτσάκη και δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν.

«Να σας πούμε ότι εμείς εδώ στο Mega, η καρδιά μας είναι πολύ ματωμένη από χθες... έφυγε η Μαρία Παπουτσάκη από κοντά μας... Ζητώ συγγνώμη! Ήταν ένας άνθρωπος πολύ δικός μας, πραγματικά. Να της ευχηθούμε καλό ταξίδι και... ήταν μια αγωνίστρια μέχρι το τέλος. Ζητώ συγγνώμη!», είπε κλαίγοντας ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Δεν μπορούμε να πούμε τίποτε άλλο. Με τη Μαρία έχουμε περάσει πολλά στο Mega όλα αυτά τα χρόνια. Ευχάριστες, δυσάρεστες, χαρούμενες στιγμές, γελάσαμε μαζί, κλάψαμε μαζί, αγωνιστήκαμε μαζί, δημιουργήσαμε μαζί και κρατάμε το χαμόγελό της, την αισιοδοξία της και τη φωνή της, την αγάπη που μας έδωσε, τη δύναμη που μας έδωσε, το δημοσιογραφικό ήθος που δίδαξε. Λέμε ότι πεθαίνει κανείς μόνο όταν τον λησμονεί κάποιος. Εδώ στο Μega, Μαρία θα σε θυμόμαστε πάντα, όλοι, με πολλή αγάπη και...», είπε χωρίς να ολοκληρώσει τη φράση του από τη συγκίνηση ο Δημήτρης Τάκης.

«Έδωσε μάχη μέχρι το τέλος αυτή η γυναίκα! Καλό ταξίδι Μαρία μου!», ανέφερε δακρυσμένος ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

zappit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com