Να γιατί δεν πρέπει ποτέ να καλέσεις τη Μελισάνδρη στο baby shower σου...

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016 14:50 Να γιατί δεν πρέπει ποτέ να καλέσεις τη Μελισάνδρη στο baby shower σου...

Αφότου ο Τζον Σνόου κατέστρεψε το δείπνο του, ο Σεθ Μέγιερς δε βάζει μυαλό και καλεί τη Μελισάνδρη να ευχηθεί για τη γέννηση του μωρού του.

Ο Σεθ Μέγιερς θα πρέπει να σταματήσει τις προσπάθειες να γίνει φίλος με τους ήρωες του «Game of Thrones». Πέρσι, περίπου τέτοια εποχή, είχε προσκαλέσει τον Τζον Σνόου στο σπίτι του για δείπνο, μαζί με τους φίλους και τα η έκβαση της βραδιάς ήταν πιο ζοφερή κι από το Γουέστερος.

Θυμηθείτε εδώ: Μην καλέσετε ποτέ τον Τζον Σνόου σε δείπνο με φίλους!

Τώρα, προκειμένου να βοηθήσει στην κοινωνικοποίησή της, κάλεσε τη Μελισάνδρη στο baby shower της γυναίκας του, μαζί με τις φίλες της που εύχονται ζαχαρένιες ευχές στο μωράκι που θα γεννηθεί. Αντίθετα, η Μελισάνδρη έχει δυο-τρία θανατερά να ξεστομίσει, με την πορφυρή όψη της δίπλα στους φιόγκους και τα χαρωπά δώρα που περιμένουν τον μπέμπη. Ο Σεθ Μέγιερς, φανατικός λάτρης του «Game of Thrones», είχε φιλοξενούμενη στην εκπομπή του την Ολλανδέζα Κάρις βαν Χούτεν, που υποδύεται τη Μελισάνδρη στο «Game of Thrones» και το σκετς τους μας έχει να γελάμε ακόμα, αποκαλύπτοντας μια απίθανη κωμική φλέβα της κόκκινης μάγισσας. Δείτε το παρακάτω.

flix.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση