Game of Thrones: Μια κομμένη σκηνή δίνει νόημα στο φινάλε του 5ου κύκλου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2016 16:53 Game of Thrones: Μια κομμένη σκηνή δίνει νόημα στο φινάλε του 5ου κύκλου

Ο νέος κύκλος «Game of Thrones» ξεκινά στις 24 Απριλίου κι ακόμα δεν ξέρουμε τι θα δούμε. Ένα μονόλεπτο βίντεο δίνει... συμπλεγματικές εξηγήσεις! Προσοχή, SPOILERS (Video)

Προσοχή, ακολουθούν SPOILERS για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει τις 5 σεζόν του «Game of Thrones»

Ένα γεμάτο 9μηνο μετά το φινάλε του 5ου κύκλου του «Game of Thrones», το ερώτημα για την κατάληξη του Τζον Σνόου παραμένει βασανιστικό. Επειδή, ωστόσο, η σειρά ποτέ δεν εντόπιζε μόνο στη δράση, μόνο στην πλοκή, μόνο στην ανατροπή, αλλά κυρίως στα συναισθηματικά και πνευματικά κίνητρα των ηρώων της, μια κομμένη σκηνή που κυκλοφορεί στο DVD και Blu-ray του 5ου κύκλου συμπληρώνει τα κενά.

Η σκηνή είναι μια συνάντηση του Αλισερ Θορν (δείτε εδώ τη συνέντευξη που έδωσε ο ηθοποιός Οουεν Τιλ στο Flix), με τον χειροδεμένο Τόρμουντ. Σ' ένα σύντομο, ανταγωνιστικό διάλογο, ο Αγριος αποπαίρνει τον ήδη λαβωμένο στην υπερηφάνεια του Θορν: «καλά που δεν είσαι εσύ ο Διοικητής της Φρουράς». Πώς είπες; Ε, τότε, να γίνω άμεσα! Και, κάπως έτσι, οδηγηθήκαμε σε μια σκοτεινή, χιονισμένη βραδιά και μια κόκκινη κηλίδα αίματος ν' απλώνεται στο λευκό χώμα. Δείτε τη σκηνή παρακάτω.

(Πηγή: flix), news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση